Keresés
Close this search box.

Nem is olyan titkos kastélybuli titkos programokkal: ez a La Boum

La Boum kastélybuli
Indie zenekarok összefogásából született, és újra lesz július 22-23-án!

A legendás filmsorozat hangulata idén is Fejér és Pest megye határán!

Harmadszor tartanak kastélyházibulit Pusztazámoron. Az indie zenekarok összefogásából született La Boum fesztivál július 22-23-ára az Öreg Tölgyfa Fogadóba költözik.

Visszatér a Bohemian Betyars, a Platon Karataev, a Mary PopKids, az Analog Balaton, Perrin, a Henri Gonzo és a Papírsárkányok, illetve a Samurai Drive, mellettük koncertet ad Beton.Hofi, a Jazzbois, Barkóczi Noémi, a Madrian, SunMa, a Nasip Kismet, Oláh Anna, Víg Mihály, Kristof Kelemen, az Obroni, OIEE és lesz SANTSAT Piknik is – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Mint írták, arra törekednek, hogy a két nap alatt a közönség a lehető legtöbb előadót tudja megnézni programütközések nélkül. A műsor kora délután a Kápolna színpadon kezdődik, majd a Tölgy Színpadon (nagyszínpad) folytatódik, az éj leszálltával pedig a Kastély Báltermében cseng le, de lesznek titkos kastély szobakoncertek is.

Ez a fesztivál tehát magába foglalja a nagy rendezvények minden előnyét, és az egészet egy haveri házibuli hangulatába, illetve a természetbe ülteti, ami pont annyira van távol a város zajától, hogy teljes kikapcsolódást nyújtson, de pont annyira van közel a fővároshoz, hogy bárki könnyedén, nagyjából fél óra alatt megközelíthesse, akár fesztiváljárattal

– szerepel a közleményben a szervezők nyilatkozata.

De miért is különleges ez a buli, miért is más ez a fesztivál?

Ahogy az a Recoderen olvasható, a legendás francia film, a Házibuli után elnevezett La Boum szellemiségnek része, hogy más fesztiválokhoz képest törekszenek a közönség teljes kiszolgálására, azaz hogy a két nap alatt a közönség a lehető legtöbb előadót tudja megnézni, fájdalmasan bosszantó programütközések nélkül.

A műsor már kora délutántól a Kápolna színpadon megkezdődik, ami aztán a Tölgy Színpadon (ún. nagyszínpad), majd az éj leszálltával a Kastély Báltermében folytatódik tovább. Az is kiolvasható a programból, hogy ha mindez nem lenne elég, a szervezők folyamatosan újabb és újabb meglepetésekkel, titkos kastély-szobakoncertekkel és egyéb ínyencségekkel kedveskednek.

A Recorder megfogalmazása szerint így ez a fesztivál magába foglalja a nagy rendezvények minden előnyét, és az egészet egy haveri házibuli hangulatába, illetve a természetbe ülteti, ami pont annyira van távol a város zajától, hogy teljes kikapcsolódást nyújtson, de pont annyira van közel a fővároshoz, hogy bárki könnyedén, nagyjából fél óra alatt megközelíthesse.

Ráadásul külön fesztiváljárattal is gondoskodnak arról, hogy nekünk tényleg csak a lazulásra kelljen koncentrálni.

Ahogy más fesztivál, ez sincs előjáték nélkül:a La Boum bemelegítő bulija július 21-én a Pontoonon lesz, ahol fellép Hegedűs Józsi és a The Keeymen, a kisteremben Richard Zalai ad elektronikus műsort, és az érdeklődők a Willany Leó Táncszínház performanszát is megnézhetik.

A koncertek után a Pure Lust rezidensei, illetve Henri Gonzo a Haiku Radio szettjében pörgeti kedvenc trackjeit.

Legfrisebb infókért pedig csekkoljátok a La Boum Facebook-oldalát!

Indie feszt Devávától Bagossyékig!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss