magyarzene

magyarzene

Kirakodóvásár és vidámpark is vár mindenkit Móron, egy hét múlva!

Idén újra tízezreket várnak a Vértes lábához!

Mór, Fejér megye harmaik legnagyobb városának legrangosabb rendezvénye, nagy eseménye a szürethez kapcsolódó Móri Bornapok, amelyet a korlátozott tavalyi rendezvény után idén újra teljes egészében megtartanak.

A programsorozat ideje alatt a város egész területén, számos helyszínen több ezer látogató számára kínálunk rendkívül sokrétű hagyományőrző, kulturális, sport és szórakoztató lehetőséget, emellett az idelátogató hazai és külföldi vendégek megismerkedhetnek a város egyre gazdagodó kulturális értékeivel.

Már szeptember 30-án, csütörtökön megkezdődnek a programok, a koncertek viszont csak péntektől: elsején a Misztrál és a Karthago, másodikán a Brains és portálunk egyik kedvence, a Follow of the Flow lesz látható-hallható, míg vasárnap a Vad Fruttik fellépése zárja az idei, a tavalyinál sokkal nagyobb rendezvénynek igérkező rendezvényt.

De természetesen a gasztroprogramok éppúgy nem maradnak el, mint a hagyományos szüreti programok, így idén méginkább érdemesebb les kilátogatni a Vérteshez!

A Móri Bornapok 2021 zenei programja:

2021. október 1.

18:00
Misztrál koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

21:00
Karthago koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

23:00 – 03:00
Utcabál a Tutti zenekarral
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

2021. október 2.

18:00
VI. Edelweiss Néptáncest és Táncház
Táncbemutató és táncház a fesztiválon résztvevő tánccsoportok közreműködésével
Helyszín: Wekerle Sándor Szabadidőközpont

18:00
Brains koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

21:00
Follow The Flow koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

23:00 – 03:00
Utcabál, játszik a Happening Band
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

2021. október 3.

18:00
Spencer Hill Magic Band koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

20:30
Vad Fruttik koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

22:00
Tűzijáték
Helyszín: Kapucinus tér

23:00 – 02:00
Utcabál a Viking zenekarral
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

A jelenleg érvényes jogszabályok alapján, a 2021. évi Móri Bornapok Népzenei és Néptánc Fesztivál ünnepélyes megnyitója, valamint a zenés- táncos rendezvények behatárolt helyszínei kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók!

Borutca – a Móri Borvidék borászatai a rendezvény ideje alatt a Kapucinus téren árusítják termékeiket. A móri borászatok a Hársfa, Ezerjó, Pince, Pincesor, Zrínyi utcában „nyitott pincéikben” is várják a látogatókat.

Alkalmi bélyegzés – szeptember 30-án és október 3-án a Lamberg-kastélyban, október 1-jén és 2-án a postán, nyitvatartási időben.

A Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely – Móri Emléktár és Művészeti Kiállítás állandó kiállításai a fesztivál ideje alatt ingyenesek: Barokk szoba, Helytörténeti gyűjtemény, Wekerle Sándor Kiállítás, Sváb tájház, Vasarely szoba. Ajándéktárgyak értékesítése a múzeumi boltban.

Kirakodóvásár Mór belvárosában október 1-3-ig. Vidámpark a fesztivál teljes időtartama alatt, a Wekerle Sándor Szabadidőközpontnál.

További információk a hivatalos oldalon!

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt