Keresés
Close this search box.

Idén is folytatódik a Dirty Slippers suliturnéja

Dirty Slippers zenekar
Lobó-Szalóky Lázárnak, a zenekar vezetőjének hétfői közleménye szerint 2011 óta már több mint négyszáz közoktatási intézménybe jutott el az együttes suliturnéja.

A Dirty Slippers zenekar január 19-én a Pestszentlőrinci Technikumban lép fel.

A könnyűzenei koncerttel egybekötött drog, alkohol és HPV elleni prevenciós programot a középiskolák vezetői is méltatják, a kezdeményezésre felfigyeltek a polgármesterek is.
Kiemelte, hogy számos kedvező visszajelzést kapnak a diákoktól, akik beszámoltak például arról, hogy a suliturnén elhangzott gondolatok hatására visszautasították a kokaint, valamint nem keverednek egyéjszakás kalandokba sem.

Az énekes-gitáros, a suliturné program megalkotója hozzátette, hogy az idei évben minden eddiginél több suliturné-előadást kívánnak megvalósítani.
A turné már több mint tíz éve tart, idén – amellett, hogy teljesítik a diákok és a pedagógusok meghívásait – megkeresnek olyan középiskolákat, ahol még nem jártak. “A Covid miatt évek óta nem voltunk a Felvidéken, Erdélyben és a Délvidéken sem, reményeim szerint 2024-ben a határon túli magyar fiatalok számára is újra elérhetőek leszünk” – írta Lobó-Szalóky Lázár.
A Dirty Slippers suliturné programja januárban több budapesti középiskolában folytatódik, februárban pedig többek között Gödöllőn, Győrben és Esztergomban is lesznek előadások, mielőtt a zenekar visszatérne Angliába koncertezni

(MTI)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt