Harap zenekar 360 fokban

Zene 360 fokban
magyarzene

magyarzene

Új, nálunk még nem elterjedt, 360 fokban forgatható videoklippel jelentkezett a nagykörösi Harap zenekar. Az Öltöny című dal a megszokottnál kicsit lazább, a szöveget kicsit szokni kell (legalábbis annak aki nem ismeri Őket), de igazi rock zene.

Harap zenekarÚj, nálunk még nem elterjedt, 360 fokban forgatható videoklippel jelentkezett a nagykörösi Harap zenekar. Az Öltöny című dal a megszokottnál kicsit lazább, a szöveget kicsit szokni kell (legalábbis annak aki nem ismeri Őket), de igazi rock zene.  

“A Harap zenekar 2005-ben kezdett el rendszeresen koncertezni. Még abban az évben elkészült első demófelvételük, mellyel 2006-ban sikerrel szerepeltek számos tehetségkutatón. Az egyik ilyen verseny megnyerésével lemezszerződést kaptak az Universaltól, melynek gyümölcse a 2007. májusában megjelent Ameddig pörög című nagylemez. Az album megjelenését követően számos könnyűzenei megmozduláson szerepelt az együttes, csak néhányat említve: Azfeszt, Veszprémi Utcazene Fesztivál, Művészetek Völgye Fesztivál, Zamárdi Utvefesztivál – itt két alkalommal is közönségdíjasok lettek -, ezek mellett rendszeres fellépői a hazai rock-kluboknak.
2009. márciusában Háry Péter (Ákos, Zanzibár) segítségével új, keményebb felfogásban rögzítették a Műbalhé című dalt, melyhez nyomban videoklipet is forgattak.
2010-ben elkészült a második nagylemez anyaga, melyből a Nem akarom című dalhoz készült videoklip, amit a RockTv pályázatán nyert a zenekar. A lemezanyag végül máig nem jelent meg hivatalos kiadványként.
2011-12 a klubkoncertek jegyében telt.
2013-ban Megúsztad címmel egy hatszámos hanganyagot rögzített a zenekar, melynek címadó dalához újabb videoklip készült, sorrendben a harmadik, ezúttal a MyBand közönségszavazatainak köszönhetően.”

A zenekar tagjai:

Arany Zsolt – gitár, ének
Solymári Róbert – gitár
Solti Ferenc “Franky” – basszusgitár
Sólyom Attila – dob

Facebook: facebook.com/haraponline/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt