Keresés
Close this search box.

Felhők felett mindig kék az ég!

skyabove
Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

Megjelent és teljes egészében végighallgatható a budapesti Skyabove első nagylemeze a digitális platformokon és Youtube-on is!

A Skyabove zenekar a jelenlegi felállásában 2020 eleje óta működik, de a tagok barátsága ennél sokkal korábban kezdődött – több évnyi közös zenélés és alkotómunka után elérkezett az idő, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzanak.

Kiss Dávid énekes érkezésével a zenekar megtalálta jelenlegi stílusát, mely talán a „new wave rock-hoz” áll a legközelebb.

Zenéjükkel ugyanúgy törekednek a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására. Jelenleg a jól sikerült bemutatkozó koncertjük utáni időszakon dolgoznak, melyben többek között koncertek, próbatermi livestream, de még egy podcast adás is szerepel.

Az album Youtube linkje:

Az album hamarosan CD-n is megjelenik, a GrundRecords gondozásában, addig is keressétek a lemez dalait a digitális felületeken!

2020. szeptember 18-án az Analog Music Hall színpadán került sor a csapat bemutatkozó koncertjére, de ez csak az első fecskéjük volt a magyar zene egén: az ősz folyamán további dalok megjelentetésével a teljes Colors Of Our Sky album elérhetővé vált.

Akkor úgy fogalmaztak: Kiss Dávid énekes érkezésével a korábbi, elektronikára épülő, dallamos rockzene újabb élt kapott, amellyel a zenekar elérte jelenlegi stílusát – a csapat célja a zenén keresztül megfogalmazni a tikkasztó budapesti nyár és a fesztiválok happy go lucky hangulatát, egy cseppnyi melankóliával, és gitár hajtotta elektronikus alapokkal fűszerezve.

A klipes Seen Enough dalban a komorabb és sötétebb mondanivaló váltakozik a pozitív, optimistább hangvétellel, melyet különösen fontosnak tart a zenekar manapság. Egyfajta fény az alagút végén érzés jelenik meg a dalban, azt a tudatállapotot mutatja be, amikor a sok rossz dolog után érzi, tudja az ember, hogy bekövetkezett a fordulat és ezentúl már jobb lesz minden.

A videó szempontjától akkor a csapat a letisztultságra törekedett: egyszerű, fényekkel operáló anyagot szerettek volna, mely jó kontrasztot ad a hamarosan megjelenő nagylemez címével. (A Hammerworld magazin nyomán)

Skyabove a Facebookon:
https://www.facebook.com/skyaboveofficial/

Ismeretlen dalok és borok – jó párosítás?

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

üvegvilág Kyra

Kyra ezekkel a dalokkal biztos befutó

Popénekesből lett influenszerből újra popénekes – visszatérés a kezdetekhez Fedor Kyra tehetségére már 1998-ban felfigyelhetett az igazán szemfüles közönség, hiszen a TV2 által sugárzott KIFUTÓ

Bőköz Fesztivál

Művészetek Köze az Ormánságban

Az idei Bőköz Fesztiválon sok-sok zenével egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok,

Mikepércs Fifty Fifty

Mire nem jó egy templomkert: pl. erre is

Rendhagyó esemény Mikepércsen, kattintás után kiderül, mi is! Nem mindennapi kezdeményezést hozott létre három évvel ezelőtt Czapp József mikepércsi református lelkipásztor: minden évben pünkösdkor ugyanis

Gorg & Benzol

Mi a közös Azahriahban és egy piacban?

Egynapos koncertsorozatot bonyolít le rendhagyó budapesti helyszíneken a Gorg & Benzol Nagyon Kis Magyarország Turné-jukon a fúziós jazztrió május 25-én piacon, hipermarket kertészeti osztályán, budapesti

DJ palotai

Palotaira emlékeznek az új budapesti parkban

Május 17-én megnyílik Budapesten a Városháza pop-up park, ahol tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november

Loreen

Loreen is eljön Magyarországra

Két Eurovíziós győzelem után már ideje volt Az Eurovíziós Dalfesztivál egyetlen kétszeres női győztese, Loreen ad koncertet jövőre Budapesten. A svéd énekesnő 2025. március 2-án

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt