Electroswing szupergroup

Honky Crew
Z. László

Z. László

Mi lesz abból, ha egy elctroswing DJ és egy vintage műfajokban jártas dobos találkozik? A Honky Crew, DJ Ordiman és Tamási László electroswing szupergroupja.

Honkey Crew

Honky Crew electroswingMi lesz abból, ha egy electroswing DJ és egy vintage műfajokban jártas dobos találkozik? Jelen esetben egy electroswing szupergroup!

Új lemezhez bemutatkozó koncert is dukál! És hogy milyen a swing 2018-ban? Kiderül október 27-én, az Instantban, a HONKY CREW lemezbemutató koncertjén!
A koncert Facebook esemény oldala

Zeneileg az electroswing műfajt mára már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a stílus legismertebb előadója, Parov Stellar, folyamatos visszatérő vendég a hazai fesztiválok színpadán, hatalmas sikereket aratva.

A Honky Crew, DJ Ordiman és Tamási László nevével fémjelzett, merőben új koncepció. A DJ és dobos dalszerző páros az electroswing legjavát mutatja be, egy látványos színpadi show keretein belül, melynek szerves része a zenéhez kapcsolódó, LED monitorokon és projectoron megjelenített színpadi visual. A saját dalokra és remixekre épülő műsor nagyszerű szórakozást ígér, igazi pörgős, táncos, vidám live show, megfelelő látványtechnikával, elő dobbal és DJ-vel.

DJ Ordiman a magyarországi legismertebb electroswing DJ, producer, dalszerző. Számos hazai és külföldi előadónak készített remixet, saját dalai pedig nemzetközi szinten is elismertek a szcénában. A legtöbb  fesztiválon és klubban lehet vele találkozni, a neve garanciája a jó bulinak. A Stereo Swing zenakar tagja, mellyel számos nemzetközi és hazai fesztiválon és rendezvényen bizonyítottak már.

Honkey Crew - Back to the old schoolTamási László, dobos, dalszerző, producer. Az utóbbi tíz évben dobosként elsősorban a Mystery Gang oszlopos tagja, mellyel a zenei és egyéb fesztiválok, klubok mellett, bejárták a világ számos fesztiváljait és klubjait. A MÜPA-tól a kisebb színpadokig, New York-tól Milánóig. Dalszerzőként és szövegíróként a Stereo Swing nevű electroswing zenekar megalapítója, és producere, mely 2018-ban Fonogram díjra lett jelölve. Ezen kívül megjelentek dalai külföldi kiadók válogatáslemezein, és egyéb kiadványain Angliában, Németországban, Ausztriában, és Kanadában, valamint Szűcs Gabi legutóbbi szólólemezére is készített szerzeményeket.

A csapat első hivatalos, két dalt tartalmazó EP-je 2018. okt. 1-én jelent meg “Back to the old school” címmel, mely az összes online felületen elérhető és letölthető. A két dalhoz videoklip is készül, amit hamarosan láthat a  közönség.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Dzsúdló - Para

Dzsúdló is csak ontja magából a dalokat!

Az albumot a vájtfülűek július 28-án, az Akvárium Klubban már a megjelenés előtt is meghallgathatják, illetve az eseményen debütál a Szörnyeteg CD és a lemezhez kapcsolódó új merch is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt