Coma-őrület – botrány az elmegyógyintézetben!

Carson_Coma
Nézd meg a klipet, és kiderül, miért is kellett megrémülnie a Ricsardgír zenekarnak és a Berlin TV stábjának a fiúktól!

Vajon segített a sárga házas pihenő a zenekaron? Másfél hónap múlva kiderül!

Alig egy hónapja adta ki harmadik nagylemezét a Carson Coma, amiről most az Immunissá válunk című dalhoz forgattak videót: elmegyógyintézetbe költöztek be, ahová István Kovács (Berlini Magyar TV) követte őket lelkes stábjával.

A fiúk először nagyon kedvesnek tűntek, minden furcsaságuk ellenére szokatlanul figyelmesek és vidámak voltak. Hamar kiderült, hogy zavart viselkedésük egyáltalán nem rendezői utasításra tört felszínre – ami először viccesnek tűnt, aztán később megrémített. A forgatás végére teljesen kifordultak magukból, erőszakkal elvették a munkaeszközeinket, bojkottálták a forgatást. Senki sem tudott segíteni az áldatlan állapoton, kénytelenek voltunk elmenekülni. Remélem a szanatórium vezetősége megtette a szükséges lépéseket és elzárta a zenekar tagjait egymástól és a világtól!

– mesélte az el nem készült dokumentumfilm operatőre, Irma.

Carson Coma – Immunissá válunk: videó ITT

Persze mindez csak fikció, a videóklipet valójában a Ricsárdgír zenekar frontembere, Márton Dániel rendezte, aki olyan díjnyertes rövidfilmeket tudhat magáénak, mint a Rossz színész vagy a Liga.

Az István Kovács (Berlini Magyar TV) főszereplésével készült kisfilmet pedig magával a csatorna első számú riporterével forgathatta a zenekar. A Berlini Magyar TV eddigi egyik legnagyobb stábját pedig Major Irma színésznő, Hajmási Péter filmrendező és Németh Barnabás biológus, a Ricsárdgír zenekar űrhajósa és első számú vőlegénye alkották.

Őket üldözte el tehát a Carson Coma a forgatásról, amiről Héra Barnabás, a Carson Coma zenésze így mesélt:

Soha nem élveztünk még ennyire forgatást. Ennél viccesebb két napja régen volt a zenekarnak, kár, hogy nem maradhattunk ebben a házban, lehetne a mi kísérleti szanatóriumunk, ahova néha
elvonulunk a teljes zenekarral.

Hogy mennyire fért volna rájuk még pár hónapnyi kezelés, június 10-én a Budapest Park színpadán derül majd ki!

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/carson-coma-20220610,

FB-event: https://www.facebook.com/events/644052470298801

Vajon mit tett a Carson Coma, hogy kényszerzubbony került rájuk? Nézd meg a klipet, és kiderül, miért is kellett megrémülnie a Ricsardgír zenekarnak és a Berlini Magyar TV stábjának a fiúktól!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.