Keresés
Close this search box.

Az élet értelmét kutatja új klipjében a The Trousers

The Trousers zenekar
A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers srácai új klippel rázták fel február utolsó hetét.

A banda 2022 végén a Music Fashion gondozásában adta ki “Animal Gun” című nagylemezét, amelyet azóta a lett székhelyű, több nemzetközi irodával rendelkező kiadó, a Sliptrick Records népszerűsít is Észak- és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában. A korongon 10 dalt hallhatunk, amelyek közül eddig négy szám kapott képi megjelenítést, ehhez csatlakozott most az ötödik, angol nyelvű elem.

A “” rendezője Kőváry Dániel filmes, a csapat frontemberét jelentő Kőváry Zoli unokaöccse, aki egyben 2022-ben elhunyt Kőváry Péter fia.

“Nem csak a dal, de a klip is filozófiai kérdéseket feszeget. A koncerteken készült felvételeken túl egy Földre érkező asztronauta kalandjait mutatja be, aki az élet értelmét kutatja. A videóban nagyon erős kulturális utalások találhatók; az asztronauta feltűnik például Hamlet és az ószövetségi Ádám szerepében is.” – árulta el Kőváry Zoltán az NKA által támogatott kisfilm kapcsán.

A The Trousers tavasszal a Konflikt társaságában cseh és szlovák mini turnéra indul.

The Great Beyond klip:     
youtu.be/3fhjB5FtrMM

 A Dirty Honey esemény:      
fb.me/e/3mYEJpikP

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt