Keresés
Close this search box.

A Wellhello és az ördögi elixír

Wellhello, Fluor Tomi
Közeleg a nyár legnagyobb WH durranása, azaz a 7. teltházas Budapest Park koncertjük.

A Wellhello és az ördögi elixírFluor és Diaz, azaz a Wellhello elnökei eddig sem fukarkodtak, ha elegáns, látványos és meghökkentő koncert megérkezésekről, vagy aftermoviekról volt szó. Közeleg a nyár legnagyobb WH durranása, azaz a 7. teltházas Budapest Park koncertjük, amire ismét nagy meglepetéssel készülnek! Míg Fluor többek közt operaénekessé változik, addig társa Diaz teleportálva eltünteti magát az eddig 2 részes before movie-ban.

Mindeddig 6 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak maguk mögött a fiúk, amelyekhez az elképesztő megérkezéseiken túl, minőségi, látványos és izgalmas aftermovie-k is készültek. Ez idén sem lesz másként!

WellhelloSenki nem felejti el a kettős helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett, avagy amikor autós üldözések közepette, gengszterekkel harcolva léptek színpadra.

Rajongóik legnagyobb örömére idén is gőzerővel munkálkodnak az egyenlőre meglepetésnek számító színpadi megérkezésen, továbbá az aftermovien is, ami ezúttal before lett, hiszen 2 rész már megtekinthető! Aki a befejező 3. epizódot is látni szeretné, mihamarabb váltsa meg a belépőjét a Június 8-as koncertre, hiszen a premier ott lesz a show kezdete előtt és az esemény bármelyik percben sold outtá válhat.

“A Wellhello és az ördögi elixír”
A srácok a mágiát sem restellik bevetni, ha a rajongók lenyűgözéséről van szó.
Wellhello Facebook esemény: facebook.com/events/1469211806510108/

(Supermanagement)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt