A sportszerű játékokat szereti Kalapács József

Kalapács József
Kalapács József a Sztárportré vendégeként elmondta, hogy pályája tulajdonképpen nem énekesnek indult, hanem azért lett az, mert elkezdett játszani benne.

Molnár Szabolcs többek közt arról is kérdezte Kalapács Józsefet, hogy leül -e mondjuk kártyázni.

Kalapács József: Az ilyen kvíz jellegű játékokban nagyon szívesen veszek részt. Nemcsak mint TV-műsor, hanem időnként feldob az Internet valami hülye kérdés sorozatot és nem tudok ellenállni, hogy ne válaszoljak a bármilyen történelmi, vagy helyesírási kvízekre, vagy bármire.

Molnár Szabolcs: De az egyedül van. Én olyanra gondolok, hogy összeültök egy asztalnál és ott elő a…

K.J.: Ebben az értelemben csak a kislányommal játszottam. Sakkoztunk például. Nagyon ügyes, annak ellenére, hogy nagyon keveset sakkoztunk még így együtt.

M.Sz.: Te is ügyes vagy?

K.J.: Remélem. Ahhoz képest amennyire nem gyakorlom a sakkozást, ahhoz képest persze, ügyes vagyok. Gondolkozok valamennyire előre. Egyébként ez az életemre is jellemző.

A holnapot csak-csak, a jövő hetet azt épphogy, és aztán ami már messzebb van, arra nagyon nehéz készülni.

M.Sz.: Benne vagy mindenféle játékban.

K.J.: Mindenféle normális játékban.

Továbbiak a videóban: youtu.be/DPvMg4LXDtM

(Fotó: @eőryphoto)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt