Keresés
Close this search box.

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

Drevko faldekoráció, kép
A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Egyre inkább előtérbe kerülnek a falra helyezett fa képek. Ez egy időtálló és modern darab, amely minden térbe illeszkedik. Minimalista kivitelükkel vonzzák a figyelmet, ami tökéletesen passzol a modern és klasszikus belső terekhez. Mindenki kialakítás közben olyasmit keres, ami évek múltán sem unalmas. A fa képek büszkélkednek ezzel az időtálló tulajdonsággal.

A fa kép a falon valóban eredetinek tűnik. A természetes anyagok melegséget és kellemes légkört hoznak a szobába. A drevko.sk oldalon számos kivágott képet találsz, amelyek feldobják a teret és élettel telítenek minden falat. Mindegyik kép Szlovákiában készül, így támogatod a hazai termelést.

Kivágott képek minden szobába

A kiegészítők elárulják az ember stílusát, a fa képek aláhúzzák a minimalizmus és a modern design kedvelőinek ízlését. Bárhová felakaszthatod őket – a nappalitól az irodáig. A fa képek a nappaliba helyezve kiváló dizájnt teremtenek. Azáltal, hogy többféle színes dekor közül választhatsz, valóban kiemelkednek a helyiség minden részlete felett.

A fa képeket választhatod a hálószobádba is. Kellemes kiegészítővé válnak a szobában, ahol a legtöbbet pihensz. A drevko a legkisebbekre is gondol, így nálunk találsz fa képeket gyerekszobába, amelyek mindenkinél mosolyt csalnak az arcra. Akaszd fel a falra a kedvenc állatkájukat vagy közlekedési eszközüket. Matricákkal és képekkel a gyerekszobába; varázslatos és játékos hangulatot teremthetsz.

A fa kép valóban ragyog minden szobában. A nagyobb képek mellett nálunk találsz családról, szerelemről, életről és gyerekekről szóló idézeteket is. Az összes kép minőségi 3 mm vastag HDF táblából készül. Ezáltal a falon 3D hatású kép jön létre, így a kép nem úgy hat, mint egy átlagos matrica. Választhatsz a kép méretét is, így az új dekorációt az ablakmérethez vagy az összes belső tér méretéhez igazíthatod.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt