Keresés
Close this search box.

Karthago, FTF, Vad Fruttik a Móri Bornapokon

Mór Bornapok 2021
Kirakodóvásár és vidámpark is vár mindenkit Móron, egy hét múlva!

Idén újra tízezreket várnak a Vértes lábához!

Mór, Fejér megye harmaik legnagyobb városának legrangosabb rendezvénye, nagy eseménye a szürethez kapcsolódó Móri Bornapok, amelyet a korlátozott tavalyi rendezvény után idén újra teljes egészében megtartanak.

A programsorozat ideje alatt a város egész területén, számos helyszínen több ezer látogató számára kínálunk rendkívül sokrétű hagyományőrző, kulturális, sport és szórakoztató lehetőséget, emellett az idelátogató hazai és külföldi vendégek megismerkedhetnek a város egyre gazdagodó kulturális értékeivel.

Már szeptember 30-án, csütörtökön megkezdődnek a programok, a koncertek viszont csak péntektől: elsején a Misztrál és a Karthago, másodikán a Brains és portálunk egyik kedvence, a Follow of the Flow lesz látható-hallható, míg vasárnap a Vad Fruttik fellépése zárja az idei, a tavalyinál sokkal nagyobb rendezvénynek igérkező rendezvényt.

De természetesen a gasztroprogramok éppúgy nem maradnak el, mint a hagyományos szüreti programok, így idén méginkább érdemesebb les kilátogatni a Vérteshez!

A Móri Bornapok 2021 zenei programja:

2021. október 1.

18:00
Misztrál koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

21:00
Karthago koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

23:00 – 03:00
Utcabál a Tutti zenekarral
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

2021. október 2.

18:00
VI. Edelweiss Néptáncest és Táncház
Táncbemutató és táncház a fesztiválon résztvevő tánccsoportok közreműködésével
Helyszín: Wekerle Sándor Szabadidőközpont

18:00
Brains koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

21:00
Follow The Flow koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

23:00 – 03:00
Utcabál, játszik a Happening Band
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

2021. október 3.

18:00
Spencer Hill Magic Band koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

20:30
Vad Fruttik koncert
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

22:00
Tűzijáték
Helyszín: Kapucinus tér

23:00 – 02:00
Utcabál a Viking zenekarral
Helyszín: Kapucinus téri Nagyszínpad

 

A jelenleg érvényes jogszabályok alapján, a 2021. évi Móri Bornapok Népzenei és Néptánc Fesztivál ünnepélyes megnyitója, valamint a zenés- táncos rendezvények behatárolt helyszínei kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók!

Borutca – a Móri Borvidék borászatai a rendezvény ideje alatt a Kapucinus téren árusítják termékeiket. A móri borászatok a Hársfa, Ezerjó, Pince, Pincesor, Zrínyi utcában „nyitott pincéikben” is várják a látogatókat.

Alkalmi bélyegzés – szeptember 30-án és október 3-án a Lamberg-kastélyban, október 1-jén és 2-án a postán, nyitvatartási időben.

A Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely – Móri Emléktár és Művészeti Kiállítás állandó kiállításai a fesztivál ideje alatt ingyenesek: Barokk szoba, Helytörténeti gyűjtemény, Wekerle Sándor Kiállítás, Sváb tájház, Vasarely szoba. Ajándéktárgyak értékesítése a múzeumi boltban.

Kirakodóvásár Mór belvárosában október 1-3-ig. Vidámpark a fesztivál teljes időtartama alatt, a Wekerle Sándor Szabadidőközpontnál.

További információk a hivatalos oldalon!

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.