Keresés
Close this search box.

Tíz nap zene és Strand – új helyszínen

Strand Tíz nap kisebb jobb
Pár nap alatt nagyot változott a világ a Strand Fesztivál életében – de legalább meglesz tartva.

Strand volt, lesz – csak másképp!

Balatonvilágoson rendezik meg a 10 Nap Strand fesztivált augusztus 18. és 22., valamint 25. és 29. között – közölték a szervezők az MTI-vel. A korábbi Strand Fesztivál azután kapott új nevet és helyszínt, hogy Zamárdi önkormányzata úgy döntött, idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad helyszínt – derül ki a közleményből.

A korábban a Strand Fesztiválra várt nemzetközi produkciók közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben lép fel biztosan a balatonvilágosi rendezvényen. A hazai fellépők között lesz Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is.

A szervezők szerint a fesztivál idén kisebb lesz és hosszabb. Balatonvilágoson, a Club Aliga területén két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több zenekar és dj is várni fogja a közönséget.

A fesztivál Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a Strand Kertmozi házigazdája Tilla lesz és minden nap fellépnek a Dumaszínház művészei. A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a fesztivál koncertekkel és kedvezményes belépőkkel – tartalmazza a közlemény.

Azok, akik korábban vásároltak jegyet az elmaradt 2020-as Strand Fesztiválra, felhasználhatják a belépőt az idei vagy a 2022-es rendezvényre is. A részletekről a fesztivál internetes oldalán (strandfesztival.com) lehet olvasni.

Mint közölték, azon dolgoznak, hogy 2022-ben újra a megszokott méretű STRAND fogadjon mindenkit egy új helyszínen. Ennek érdekében a nemzetközi sztárok közül a legtöbbet 2022-re szervezték át, ezekkel kapcsolatban hamarosan új infókat közölnek.

A jegyekről

Azok, akik korábban vásároltak jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, három opció közül választhatnak:

  • Ha nem tesznek semmit, a jegyük, bérletük automatikusan érvényes lesz a 2022-es eseményre. Aki létrehoz egy fesztiválfiókot, a megvásárolt jegy értékének 10%-át bónusz egyenlegként kapja ajándékba, amelyet a 2022-es fesztiválon költhet el.
  • Dönthet úgy, hogy a megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amellyel az idei 10 NAP STRAND, vagy a jövő évi STRAND fesztiválra válthat jegyet.
  • Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megvásárolt jegyeket bárki visszaváltsa.

Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre.

A jegyértékesítés 2021. június 11-én indul. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható. (10Nap)

Kisebb, hosszabb, jobb!

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.