Keresés
Close this search box.

Nem marad el az Everness, egyszer sem

Everness zene Vanik Photo Siófok
Idén nyáron két Everness is várja a fesztiválozni vágyókat.

Ismét a spiritualitás középpontjában Siófok!

Június közepén rendezik meg az Everness Nomád önismereti fesztivált Siófokon. A négynapos rendezvényen, amely a természetközeli életet népszerűsíti, többek között életmóddal kapcsolatos előadások, jóga- és mozgásprogramok, valamint koncertek várják majd a közönséget.

Klein Csaba fesztiváligazgató az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: nagyon fontosnak tartja az elmúlt év nehézségei után az emberek mentális egészségének helyreállítását, támogatását és a közösségi léthez való fokozatos visszatérést. Mint hozzátette, nem lesznek légkondicionált mobilházak, épített zuhanyzók, sőt a legtöbb helyen térerő sincs, így elszakadva a “civilizáció vívmányaitól” könnyebben átélhető a természetközeliség.

A fesztiválon öt helyszínen várják június 17. és 21. között az érdeklődőket, akik előadásokat hallhatnak többek között az ember és a természet kapcsolatáról, az erdőfürdőről, a gyógynövényekről és a permakultúráról is. A zenei színpadon fellép a Zagar, az Earth Jam és a Korai Electric.

A családosoknak gyermekmegőrző nyújt majd segítséget, rájuk gondolva a szálláshelytől távolabbra helyezték a szervezők a zenei színpadot, ahol chill és elektronikus zenék hallhatók majd.

Mintegy ezer fesztiválozóra számítanak a szervezők.

De nyár végén jön a nagy Everness is!

Úgy döntöttünk, hogy a 2021-es Everness fesztivállal visszanyúlunk a korai fesztiválos értékekhez. Hogy miért? Mert még mindig hiszünk és élünk bennük, velük!
Ezért aztán kerestünk egy olyan új helyszínt, ahol hatalmas fák vannak. Árnyékot adóak. Zegzugos ösvények, amelyek igazán hasonlóak a mi kis belső útjainkhoz.

Megidézzük újra a csendet, 11 óra után kizárólag az erre kijelölt bulihelyen lesz hangoskodás. Felkértük a zenészeket és előadókat , akik az elmúlt 7 évben a legnagyobb sikerrel léptek fel az Evernessen. És ők örömmel igent mondtak.

Frissített változatban, de visszanyúlunk a „falu” koncepcióhoz és idén 5 tematikus részre osztjuk a fesztivált, melyek egymástól területileg is elválnak. A falvak tematikája: hagyomány/szakralitás (magyar és keleti tradiciók, iskolák), holisztikus/integrál szemlélet (nyugati filozófia, new age, tudomány), intimitás/kapcsolódás önmagunkhoz és másokhoz, környezettudatosság és szórakozás. Válassz vagy járd végig az összeset!
Idén előszőr limitáljuk a vendégek létszámát, hogy igazán családias legyen a hangulat!

És ami változatlan: Mélység, feltöltődés, közösség és a te utad…

– így vallanak a szervezők a nyár végi rendezvényről.

Kiemelt kép: Vanik Photo/Everness Facebook

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt