Keresés
Close this search box.

Még két hét, és kiderül, ki a legjobb streamer zenész

4+1 kategóriában adnak át díjakat.

WMMD Digitális Zenei Díj néven új elismeréssel gazdagodhatnak azok a hazai produkciók, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el az elmúlt évben a zenei streaming területén.

A közel ezer partnerrel rendelkező, mintegy négyezer független magyar előadó és zenekar dalait kezelő és digitálisan terjesztő WMMusicDistribution Kft. repertoárjának legsikeresebb, objektív szempontok szerint kiválasztott produkcióit díjazzák.

Sebestény-Gallasz Enikő, a hazai zenei aggregátor vezetője portálunknak elárulta: 4+1 kategóriában adnak át díjakat, melyek közül négyben mérhető, a „közönség” visszajelzésein alapuló adatok alapján hirdetnek nyertest, az utolsó kategóriában pedig az év partnerének járó különdíj talál majd gazdára.

Átadásra kerül többek között a legsikeresebb dal és videó, a legsikeresebb előadó díja, de kiderül, melyik előadó szerezte a legtöbb YouTube-lájkot. És hogy mikor? Alig két hét múlva, 2021. március 18-án derül fény a legjobbak kilétére!

Természetesen beszámolunk mi is a díjátadóról!

Rendezvény | Magyarzene.eu  

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt