Keresés
Close this search box.

A S.O.O.T. zenekar új lemeze már CD formátumban

S.O.O.T. új lemez

S.O.O.T. zenekarS.O.O.T. zenekar Second Opportunity Or Trouble c. albuma előbb június 2-án a YouTube-on debütált, majd a stream szolgáltatóknál (Spotify, Itunes, Deezer, stb.) vált elérhetővé digitális formátumban. Most pedig örömmel jelentjük be, hogy végre fizikai formában is megvalósult.

A jacket tokban rejtőzködő korongról érdemes tudni, hogy a közreműködők között találjuk Besnyő Gabriellát (Nova Prospect), Horváth Istvánt, azaz Pityeszt (ex-Fresh Fabrik, ex-Neck Sprain, stb.), Budai Pétert (Aebsence), Komáromi Gergelyt (ex-Omega Diatribe) és gitáron Michelle A. Julyan-t (MJ&CO).

A Besnyő Gabi (Nova Prospect) közreműködésével készült BánaToska c. dalra forgatott klip nemrég jelent meg.

A zenekar elődje a 2004-ben indult és fennállása alatt két lemezt megért QvA projekt. A QvA egy baráti társaság zenei lecsapódása volt Kollár Ádám gitáros-dalszerző vezetésével. 2013-ban Ádám elérkezettnek látta az időt, hogy új projektet indítson összegyűlt ötletei formába öntésére. Ez lett a S.O.O.T.(Stay Out Of This). A S.O.O.T.első anyaga Stay Out Of This címmel 2016-ban jelent meg. 2019-ben kezdődtek a második album munkálatai.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt