Keresés
Close this search box.

Elkészült a The Wallkids új klipje

The Wallkids zenekar
Szemben a világgal

The WallkidsA The Wallkids egy egri punk-rock csapat, akik a Green day és Blink 182 vonalán mozognak. Tavaly jelent meg nagylemezük Erről ennyit! címmel.

A tavalyi lemezen bónusz dalként szerepelt a Szemben a világgal. A zenekar énekese Gibbon szövetkezett a szintén egri Benével és elkészítettek egy rap-rock fúziót.

A tavalyi 11 számos lemezükről már leforgattak egy klipet tavaly ami a, Reggelre véget ér címet viseli. A Szemben a világgal egy kakukktojás a fiúk repertoárjában. A kisfilmet a zenekar gitárosa Nagy Dénes forgatta, Birkás László, és Butkai Attila segítségével. A helyszín egy bontásra váró épület volt Eger határában.

Ím a klip: youtube.com/watch?v=EbRBbNVpPho

Facebook: facebook.com/The-Wallkids-N%C3%A1dasi-projekt-340610189300028

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt