Keresés
Close this search box.

A Sztárportréban Dancs Annamari!

Dancs Annamari - zene
„Az emberek szeretik az esztétikusat, a szépet, és szívesen vannak az ápoltnak, a kellemesnek a környezetében."

Dancs Annamari - zeneA székely temperamentummal megáldott színésznő, énekesnő azt mondja: „Az emberek szeretik az esztétikusat, a szépet, és szívesen vannak az ápoltnak, a kellemesnek a környezetében. A párom mondta még valamikor, hogy a legutolsó próbán is, amikor a balett teremben izzadtak és csapzottak vagyunk, ha egy nőnek megvillan a dekoltázsa, akkor a férfiak szívesebben szenvednek ott akár órákon keresztül.

Anyukámtól egy nagyon jó kis útravalóval indultam el az életbe: A mosoly és a jó szó nem kerül pénzbe. Ez egy nagyon jó igazság, mert bárhol a világban, bármilyen morcos állapotban legyen a környezetünkben valaki, ha egy mosollyal ránézünk, az mindig viszonzásra kerül – ha nem rögtön, akkor később.

Nyilván nekem is vannak rosszabb, vagy nyűgösebb napjaim, de van egy olyan alap elvárásom magammal szemben, ami már természetes, hogy ha belépek valahova, akkor mosolygok – pozitív ember vagyok, és ebből fakadóan mindenre úgy nézek a világban, hogy az biztos jó.”

A teljes riport megtekinthető: sztarportre.hu/dancs-annamari/

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt