Keresés
Close this search box.

Hírek a Hallgass Hazait műsorból

Hallgass Hazait
A Brandon Zenekar, a We are rockstars csapata és a Prémvadászok zenekar újdonságairól szólt a Hallgass Hazait legutóbi adása.

We are rockstarsÚjdonságok a We are rockstars csapatától. 3 verzióban is elkészült és megjelent a Let Me Feel The Beat című dal, amivel a fiúk az elektronikus hangzás után kicsit visszakanyarodtak a hagyományosabb rock and roll életérzéshez. Jelenleg kevesebbet koncerteznek, viszont készülnek a további újdonságok, melyek őszre már várhatóak.

A Hallgass Hazait műsorában a We are rockstars két tagja is beszélt, többek között a rock and roll életvitelről, amit gyerekkoruk óta a mai napig művelnek. Szerintük ez leginkább egy lelki állapot.

https://www.facebook.com/wearerockstarsband


PrémvadászokA Prémvadászok Zenekar Zsír című albuma mutatkozott be a Hallgass Hazait műsorában. A kiadványon szerepelő Dal a Gyűlöletbeszéd Ellen című szám magyarul is, és angolul is megjelent, amely később a No Hate Speech Mozgalom kampány dala lett.

A zenekar alapvető koncepciója, hogy jókedvre hangolja közönségét, amit vidám hangulatú dalaikkal rendszeresen meg is tesznek. Nem kell nagy dolog egy jó dal megszületéséhez, az egyik közönség kedvenc nótát is a kényszer és az éhség szülte, ez a Zsíros kenyér című szám.

https://www.facebook.com/Premvadaszok


Brandon ZenekarA Brandon Zenekar Brády Márton és Lang András közös zenei projektje, amelyben szabadon valósulnak meg zenei elképzeléseik. A Tárd ki a szárnyaid című nagylemez után, megjelent a Bárzongorista dala című 2 dalos kiadvány.

A zenésztársak maguk is nagyra értékelik azt az élethelyzetet, ami jelenleg is lehetővé teszi számukra, hogy akár 1-2 évet is tudjanak nyugodtan gondolkozni, hátra dőlni úgy, hogy közben az anyagi világ, vagy a megélhetés nehézségei nem szorongatóak.

Azt mondják nincs bennük görcs, nem sietnek, nem akarnak divatosak lenni, csak a közönségüknek, és magunknak akarunk megfelelni. Terveik között szerepel az is, hogy  a közeljövőben létre hoznak egy klubot, ahol havonta összejöhetnek.

https://www.facebook.com/brandonmusicband

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,