Keresés
Close this search box.

Itt az új The Carbonfools dal és klip

Stop for a moment (Lalala) – The Carbonfools
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből. Ráadásul a decemberi budapesti koncertet kár lenne elszalasztani.

Stop for a moment (Lalala) – itt az új The Carbonfools dal és klip!

„Az utóbbi időben bevallom kicsit elsodortak minket a mindennapok. A koncertek minden esetben adnak egy-egy energiafröccsöt, a hétköznapokban viszont könnyen „beleszorong” az ember.” – meséli Fóris-Ferenczi Gábor, a zenekar énekese.

„Ez persze mindenkivel előfordul és ilyenkor meg kell rázni magad és megpróbálni észre venni azokat a pozitívumokat, amelyek egyébként ott vannak és körülvesznek: a család, a zenekar, a barátok satöbbi… De ez kezd egy kicsit egy gejl motivációs beszédre hasonlítani, úgyhogy abba is hagyom, szerintem mindenki pontosan érti, miről van szó. A dal szövegében egyébként is összefoglaltuk, hogy ilyenkor kell egy kis Lalala…” – teszi hozzá.

The Carbonfools – Stop for a moment (Lalala): youtu.be/RSWvN4balNA 

„Sok klipünk volt már, amit profi stábbal készítettünk, de a legtöbb esetben ők is régi haverok voltak, most azonban úgymond csak magunkkal dolgoztunk. Átbeszéltük közösen az alapkoncepciót és irány a homokbánya. Gábor és felesége, Kinga intézték a rendezést, a vágást, az utómunkát, és persze mindenkinek besegítettek kicsit a barátai és családtagjai ebben-abban. Én kifejezetten szeretek így dolgozni, úgyhogy most különösen szeretem ezt a klipet” – teszi hozzá Titusz a zenekar dj-je.

A carbonos srácok azt ígérték, rajta lesznek azon, hogy sűrűbben tegyenek ki egy-egy új dalt. Most épp a december 17-i budapesti koncertre készülnek, de mellette már alakulnak az új trackek is. Még az is lehet, hogy az Instantban már azokból is játszanak párat, de az szinte biztos, hogy a Lalalát ott hallhatja majd először élőben a közönség.

KONCERT: 2022.12.17. szombat Budapest, Instant-Fogas Komplexum

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt