Keresés
Close this search box.

Koncertekkel érkezik a villányi rozéfeszt is!

Rozé Fesztivál
Karneváli hangulattal várnak mindenkit a „régió legrózsaszínűbb fesztiválján”

Hip-hop, latin és pop szintén színesíti az idei fesztivált!

Július 8-án és 9-én rendezik meg – immár tizenegyedik alkalommal – a villányi Rozé Fesztivált, amely idén is koncertekkel, gyermekprogramokkal, jelmezes futóversennyel várja a szórakozni vágyó borkedvelő közönséget.

A szervezők tájékoztatása szerint a „régió legrózsaszínűbb fesztiválján” a könnyed és illatos rozé borok mellett karneváli hangulattal és több nagyszínpadi koncerttel, gyermekprogramokkal várják a vendégeket Villányba, nem véletlenül: alapítása óta a település második legnagyobb eseményévé nőtte ki magát. 

A város több ezer rózsaszínű lufival, lampionokkal és papírvirágokkal feldíszített rendezvényterén és a település számos pontján a két nap alatt a borvidék legjobb borászatai, gasztronómiai szereplői mutatkoznak be, hajnalig tartó nagyszínpadi koncertek, szombaton pedig a rózsaszínű “buli-futóverseny”, a többezer futót vonzó RozéMaraton várja majd az érdeklődőket.

A zenei fellépők közül a pécsi hip-hop együttes, a Made in B lép fel elsőként pénteken este, nem véleltlenül: minthogy a fiatal pécsi Made in B zenekar 2011-es videóklipjét a bor városa inspirálta.

Az „Elviszlek Villányba” című daluk tavaly június közepétől indult útjára a banda Youtube-csatornáján és a fesztiválszínpadokon.

majd az elektro-rhythm & blues világából érkező The Anahit szórakoztatja a közönséget a rendezvénytéren, mielőtt a Majka & Curtis, majd Lotfi Begi dj venné birtokba a színpadot.

Szombaton délután lesz a jelmezes felvonulás, akkor rendezik meg a Rozé szépségversenyt, majd közös bemelegítéssel indul a RozéMaraton. Fél hattól már a gyerekek nézhetik meg a Diófás téren Kalap Jakab műsorát a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar fellépése előtt

A rendezvénytéren este Péterfy Bori és a Love Band ad koncertet zajlik, majd az Anna and the Barbies lép fel. Utánuk pezsdítő latin ritmusokat és igazi karibi hangulatot ígér a Reinas del Ritmo és az Intermezzo Latin Club.

A RozéMaratonra a villanyiborfesztival.hu oldalon lehet regisztrálni, a rendezvényről és a számos kísérő programról további részletek is itt olvashatók.

Könnyed és illatos rozé borok mellett karneváli hangulattal várnak mindenkit a „régió legrózsaszínűbb fesztiválján”!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.