Keresés
Close this search box.
Legnagyobb zenei fesztiválunk kötődik a nevéhez, aki a Sztárportré e-heti vendége. Költő és énekes - bár az utóbbi megnevezésben sokszor bizonytalan - Müller Péter Sziámi.

Legnagyobb zenei fesztiválunk kötődik a nevéhez, aki a Sztárportré e-heti vendége.

Müller Péter SziámiKöltő és énekes – bár az utóbbi megnevezésben sokszor bizonytalan – Müller Péter Sziámi.

 A barátságról, barátairól alkotott véleményét és történeteit osztja meg velünk, beszél Cipővel való barátságáról és közös munkájukról, az And Friends nevű zenekaráról, ami nagyon jó névválasztásnak bizonyult. Minden dalát ajánlja valakinek, mindegyiknek „gazdája” van.

 Nevéhez fűződik a Sziget, ami úgy indult, hogy kb. 80 zenészt szeretett volna összeismertetni, a „jó arcokat”, ezért közös nyaralást szervezett. Amikor a második évben a nyolcvan helyre jelentkezett kilencezer, akkor már tudta, hogy meg kell csinálni a Sziget Fesztivált.

 A barátságról van egy parancsolat, amit komolyan vesz: „Ne tégy a felebarátoddal olyat, amit nem kívánsz magadnak.”

 Mivel a családját és a gyerekeit is a barátainak tekinti, nincs olyan nap, hogy ne beszéljenek telefonon. Legnagyobb lánya Angliában él, másik nagylánya kétlaki életet él, ha nem Magyarországon van, akkor Indiában.

 „Nem mindig azok a jó dolgok, amikor mondjuk sikeres vagy. Tehát, hogy belül mi történik, az egy másik történet. Ugyanolyan fontos a pofára esés, mit az, hogy néha sikerüljenek a dolgok.”

 /Fekete Timi/

A teljes riport meghallgatható: sztarportre.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.