Keresés
Close this search box.
Rock zenén nőtt fel, rock zenekarokban játszott, a Fiestával azonban egy új világ nyílt meg Csordás Tibor számára.

Csordás Tibor - zene Rock zenén nőtt fel, rock zenekarokban játszott, a Fiestával azonban egy új világ nyílt meg Csordás Tibor számára.

Nem tartozik a nagy gyűjtögetők közé, de a hangszereihez ragaszkodik. Három elektromos gitárja élete végéig elkíséri őt. Egész életére a minimál stílus jellemző, ez visszaköszön az ének stílusában, a hangszerelésében és a házában is.  “Hozzám ez a kevesebb, több elmélet ez elég közel áll.”

Amikor Tomival (Knapik Tamás) befejezték a Fiesta zenekart, elég zűrös időszakot élt meg. Újra kellett gondolnia sok mindent, hogy mit akar, merre tartson az útja. Amit annak idején elképzelt zenei téren, azt a tavalyi évben tudta valóra váltani, amikor szólókarrierbe kezdett.

Családjában több zenész is van, ezért nem voltak túl lelkesek, amikor közölte, hogy ő is zenész lesz. Az alsó tagozatban kitűnő tanuló fiú kamaszkorára kész anarchista lett. Magaviselete romlott, és azokkal a tantárgyakkal nem foglalkozott, amik nem érdekelték.

Erős áramú berendezés szerelőként végzett, de mindenféle „rissz-rossz” állásokat keresett, ahonnan fél-egy év után rendre ki is rúgták.

Pár éven belül szeretne apuka lenni, egyke gyerekként, nagyon szeretné, ha iker kislányai születnének.

Állandó rohanásban van, és megvan az a rossz tulajdonsága, hogy mindig elkésik. Elmondása szerint hamar fel tud benne menni a pumpa: “Hirtelen haragú vagyok, de ez kb. ugyanolyan gyorsan el is megy, és legalább az a jó tulajdonság társul hozzá, hogy tudok bocsánatot kérni és szoktam is.”

/Fekete Timi/

Forrás: sztarportre.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt