Keresés
Close this search box.

Clayderman, Majka & Curtis és Ákos is fellép Tokaj Fesztiválkatlanban

Tokaj Fesztiválkatlan
De ott lesz a Palya Beával kiegészülő Boban Markovic Orkestar is!

De ott lesz a Palya Beával kiegészülő Boban Markovic Orkestar is!

Három hónapon át több játszóhelyen is lesznek koncertek, zenés színházi előadások és egyéb programok – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A nagyszínpadi program június 17-én a Dumaszínház tagjainak előadásával kezdődik. Július 30-án a világhírű szerb trombitás és rezesbandája a Boban Markovic Orkestar ezúttal Palya Beával kiegészülve idézi meg a Kusturica-filmek hangulatát.

A rendezvény nagyszínpadán a hazai könnyűzenei színtérről fellép többek között Majka & Curtis (július 24.), Rúzsa Magdi (augusztus 6.), valamint Ákos (szeptember 3.) is. A világ egyik legismertebb zongoristája, Richard Clayderman világslágerré vált szerzeményeivel és legújabb dalaival várja a közönséget augusztus 27-én. 

A színházat kedvelők július 16-án láthatják a Csárdáskirálynő című operettet a Pesti Művész Színház előadásában, július 3-án mutatják be a Játékszín Legénybúcsú című vígjátékát Nagy Sándor és Szente Vajk főszereplésével.

A Vadak Ura – The Convenant című családi musical július 8-án lesz műsoron, másnap az Omega együttes slágerei szólalnak meg a Gyöngyhajú lány balladája musicalben többök között Szabó Máté, Sánta László, Fésűs Nelly, Koós Réka, Lux Ádám és az ExperiDance táncosainak közreműködésével. A Veres 1 Színház Nők az idegösszeomlás szélén című musicalje, amely Pedro Almodóvar filmje alapján született, július 29-én lesz látható.

A Paulay Ede Színházban június 19-én lesz Az illúzió mesterei című produkció, amelyben a nézőket hihetetlen és lenyűgöző trükkökkel, illúziókkal nyűgözik le.

Június 24-én a Miss Daisy sofőrje című előadás látható, Egri Márta, Kálid Artúr és Pál Tamás főszereplésével; Ady Endre verseit, szövegeit Földes László Hobo adja elő augusztus 16-án; Neil LaBute Fat Pig (Kövér disznó) című szatírája Balázs Andreával a főszerepben pedig szeptember 2-án lesz műsoron.

A Teátrumban tekinthető meg július 15-én a Borítékolható szerelem, Náray Erika és Nyáry Krisztián zenés irodalmi estje, amelyen magyar írók, költők, művészek fennmaradt szerelmes leveleit mutatják be.

Augusztus 26-án mutatják be a #Jóéjtpuszi című előadást, melyben Lackfi János Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint zenei közreműködésével adja elő verseit. A Szomjas férfiak sört isznak helyettem színdarab, amelyben négy nő vall saját magáról és a férfiakról, augusztus 24-én látható.

A 31. Zempléni Fesztivál keretében megújult hangzásvilággal mutatják be augusztus 13-án a Nagyszínpadon Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját a mű harmincéves jubileuma tiszteletére. Szintén a fesztivál műsorában a Swing á la Django együttes Szőke Nikolettával és Szabó Ádámmal Fényes Szabolcs legnagyobb slágereit adja elő augusztus 19-én a Teátrumban.

Veretes előadások a nem zenei rendezvényeken is!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.