Keresés
Close this search box.

Level Up – Csongor Bálinttal erősít a Cloud 9+

Cloud+9
Keményebb vizekre tévedt a 10 éve létező zenekar...

Keményebb vizekre tévedt a 10 éve létező zenekar

Az éppen 10. születésnapját ünneplő Cloud 9+ a hétvégi koncertje előtt egy friss klippel lepi meg a közönséget. A Subscribe és USEME formációkból jól ismert Csongor Bálinttal közösen készült el a Level Up. A Cloud 9+ frontembere, Szivák Zsolt elárulta, miért pont rá esett a választásuk.

Már régóta szerettünk volna egy közös dalt csinálni, hiszen régre nyúlik vissza a barátságunk. A zenekartól nem áll távol a metál zene, Csongor Bálinttal kiegészülve pedig egy igazán kemény számot sikerült összehozni. Március 11-én a 10. szülinapi koncertünkön elő is adjuk közösen.”

Az elekronikus rock formáció az Akváriumban ünnepel hétvégén, és egy igazán különleges bulira számíthatunk. Számos vendégfellépő várható, és egy olyan setlistet hallgathatunk meg, amit a közönségük állított össze az elmúlt 10 év legjobb dalaiból.

A Cloud 9+ zenekar 2013 januárjában robbant be a magyar zenei életbe: a ‘Supernova’ cimű számukkal a magyar rádióknál és a Youtube-on is nagy sikert aratott. A zenekarra felfigyelt a legnevesebb magyar zenei kiadó a Magneoton, akik szerződést ajánlottak az öt tagú fiatal csapatnak.

A négytagú zenekar állandó fellépője a hazai fesztiváloknak és a nagy volumenű egyetemi buliknak is, Budapesten pedig már többször is megtöltötték az Akvárium Klub NagyHallját. A tavaszi, illetve az őszi/téli klubszezonban meghatározó elemei bármelyik vidéki klub repertoárjának, önálló show-jukkal rendre feltüzelik a hangulatot a leghűvösebb hónapokban is.

2017-ben megjelent lemezük, a ’The Next Step’ a következő lépcsőfokra emelte őket, az albumon debütált a „Scars” slágerük is. Az album után kinyílt az együttes számára a világ és külföldi helyszíneken is felléptek: Erdély, Bécs, London, Oroszország, Horvátország, Csehország és Portugália sem maradt le a térképükről.

Az együttes 2019-ben adta ki legújabb, ‘Mixtape’ című lemezét, amelyen különböző drum and bass, rock, pop és dubstep műfajú dalok keveredtek, angol és magyar szöveggel fűszerezve. Az albumon jelent meg többek között a több milliós nézettségű „Hide the Pain” című slágerük is. A banda a 2019-es sikeres nyári szezon után egy, az AWS-sel közös koncertturné keretén járta be Magyarország klubjait – a turnéhoz egy közös turnéhimnusz is született, az “Engedd el” az előadók koncertélményét idézte fel.

2020-ban látott világot az együttes „Lose Control” című dala, amely igazi rockzúzdaként adta ki magából a karantén okozta feszültséget. A fiúk 2020 csendesebb hónapjait dalszerzéssel töltötték, amelynek 2021-ben látjuk meg a gyümölcsét – tavaszra egy EP-t rebesgetnek a madarak, amelyen több izgalmas kollaboráció is helyet kap majd!

A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. Feszes dob és basszus alapok, effektelt gitárok és massziv elektronikus hangminták jellemzik a Cloud 9+ zenei alapját. A zenekar két frontembere pedig dallamos énektémákkal és dinamikus rappel adja meg a zenekar sajátosságát.

Az Akváriumban bulival ünnepli születésnapját a Felhők Kilencese!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Gorg & Benzol

Mi a közös Azahriahban és egy piacban?

Egynapos koncertsorozatot bonyolít le rendhagyó budapesti helyszíneken a Gorg & Benzol Nagyon Kis Magyarország Turné-jukon a fúziós jazztrió május 25-én piacon, hipermarket kertészeti osztályán, budapesti

DJ palotai

Palotaira emlékeznek az új budapesti parkban

Május 17-én megnyílik Budapesten a Városháza pop-up park, ahol tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november

Loreen

Loreen is eljön Magyarországra

Két Eurovíziós győzelem után már ideje volt Az Eurovíziós Dalfesztivál egyetlen kétszeres női győztese, Loreen ad koncertet jövőre Budapesten. A svéd énekesnő 2025. március 2-án

Margitszigeti Szabadtéri Színház

Speciális koncertek az idei Margitszigeti nyáron

Az exkluzív produkciók mellett magyar és világsztárokkal készül a Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2024-es szezonra A programokról tartott keddi sajtótájékoztatón elhangzott, május 19-én, pünkösd vasárnapján

Művészetek Völgye

Grandiózus lesz az idei Művészetek Völgye

Minden eddiginél több zenei programmal várják a látogatókat július 19. és 28. között Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön Oszkó-Jakab Natália, a fesztivál igazgatója elmondta a rendezvény

Bagossy Brothers BPark

Magyar zenekarok menni Szlovákia

Mégpedig Bagossyék, a Margaret Island és Szabó Balázs a bandájával Felvidéki koncertturnét szervez a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) május 18. és 31. között, amelynek során

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt