Keresés
Close this search box.

Lóci új dalt játszik el… nekünk!

Lóci játszik
A Panelparadicsom című klipet is jegyző Erdész-Karsai rendezőpáros újra nagyot alkotott Lócinak!

Hogyan lett egy megnyert győri táncversenyből évekig tartó táncmaraton után klip?

A zenekar 2016-os slágerének alapsztorija az volt, hogy Lóci összefutott egy félig ismerős arccal, aki elmesélte neki, hogy Győrben táncversenyeztek, és a srác szerint ő győzött.

Nos… azóta végtelen számú táncpárbajban volt része Lócinak, és az eredmény ugyebár ismert: Ha szól a dal, nem táncolnak jobban, mint ő.

A túl sok a városban a diszkónak – igen, ez a klip címe – bár egy kicsit más a története, de az összefüggés nyilvánvaló. A sok bizonygatásból ugyanis egy újabb történet és dal született.

És erről így mesélt Lóci:

– Volt a zenekarnak egy olyan időszaka, amikor végtelen energiával rótta a klubokat. A délutáni hangbeállás miatt mindig mi voltunk az elsők, akik megérkeztek, és a helyiek “legnagyobb örömére” mi voltunk az utolsók is, akik távoztak…
A koncert utáni kötelező koccintáskörök hatására bennem legyőzhetetlen vágy ébredt, hogy mindenkinek megmutassam, nem táncol jobban, mint én.
Ha elég ihletett állapotban voltam, akkor előfordult, hogy a történéseket már csak a másnapi elmesélésekből tudtam meg.
A zenekar szerint úgy mozogtam ilyenkor, mintha egy láthatatlan kéz irányította volna a végtagjaimat.
Kezdetben persze mindenki hülyének nézett, de a végén valahogy mégis mindenki beállt, hogy egészen villanykapcsolásig bulizzunk.
Nemrég egy sztorizgatásnál eljöttek megint ezek a sztorik, és egyből tudtuk, hogy meg kell csinálnunk egy klipben ehhez a dalhoz.
Rendezőnek az V. Klipszemlén nyertes Panelparadicsom című klipünket is jegyző Erdész-Karsai rendezőpárost kértük fel, és imádtuk, ahogy megvalósították a sztorinkat

– tette hozzá Csorba Lóci.

A zenekar az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott a stúdióban, így hamarosan jön a 4. nagylemez.

Azonban addig is, decemberben és januárban is több felvezetőre is számíthatunk, a lemezbemutató koncert pedig február 3-án lesz az A38 Hajón.

A Lóci Játszik zenekar története pár éve kezdődött, amikor Csorba Lóci (Lóránt) névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.

Azóta megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen, és még hosszan sorolhatnánk a sikereiket! (A38)

Újra a régi kliprendező duójával dolgozott együtt a csapat, és megint imádták, ahogy megcsinálták azt!

(Címlapi fotó: Facebook/Lóci játszik)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt