Keresés
Close this search box.
Több mint egy hónapon keresztül, minden péntek este hat órakor érdemes lesz bekapcsolni a YouTube-ot!

Régi dalok új köntösben egy rendhagyó EP-sorozatban!

A Kollár Ádám gitáros dalszerző vezette S.O.O.T. (Szűcs ‘Tatám’ Gergely – dobok és Kerezsi Gergely – basszusgitár) visszatér és a mai napon elkezdi csepegtetni a legújabb kislemezének dalait. A Selection Of Old Trax címet viselő EP öt dala Ádám S.O.O.T.-ot megelőző QvA projektjének (2007) időszakából származik.

A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemezhez hasonlóan az EP öt dalához is öt kiváló énekes (Török Viktor – Marcello’s Mystical Mind, Zahorán Csaba – Billog, Ektomorf, Bekes Projekt, Gubis Dávid – MZ/X, Hegyesi András – Gypo Circus és Rákóczi Antal – ex-Baby Bone, Nemember) adta a hangját.
Az első tétel (Dear @&#) november 19-én debütált a YouTube-on!

A további dalok sorrendben minden héten pénteken 18:00-kor érkeznek majd.

A lemezt – amihez ismét Várdai László készített különleges hangulatú borítót – Ádám saját Korom Stúdiójában, valamint Cserny “Bogi” Kálmánnál az Origo Stúdióban vették fel, aki a dobok rögzítésén felül a lemez hangzásáért is felelős.

A zenekar elődje a 2004-ben indult és fennállása alatt két lemezt megért QvA projekt, ami egy baráti társaság zenei lecsapódása volt Kollár Ádám gitáros-dalszerző vezetésével. 2013-ban Ádám elérkezettnek látta az időt, hogy új projektet indítson összegyűlt ötletei formába öntésére. Ez lett a S.O.O.T. (Stay Out Of This).

A S.O.O.T. első anyaga Stay Out Of This címmel 2016-ban jelent meg, ezután két év telt, amikor is ’18-ban Lacu Noc címmel egy három számos EP-n mutatkozott be Pityesz (ex-Fresh Fabrik, exNeck Sprain, stb) Gubis Dávid (MZ/X) mellett.

2020 szerzői kiadásban megjelent a Second Opportunity Or Trouble album. A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemez korlátozott mennyiségben továbbra is megrendelhető a fenti címen vagy a ForgácsPR-nél (forgacs.promotion@gmail.com).

A banda továbbra is keresi állandó énekesét, a jelentkezőket az adam.kollar23@gmail.com címen várják.

A dalsorrend:
Dear @&# feat. Török Viktor /Marcello’s Mystical Mind/
To Leave A Place I Used To Call Home feat. Zahorán Csaba /Billog, Bekes Projekt, Ektomorf/
Szittyóvadászok feat. Gubis Dávid /Mz/x/
Black Jack feat. Hegyesi András /GypoCircus/
Ezüst a Hold feat. Rákóczi Antal /BabyBone, Nemember/.

Több mint egy hónapon keresztül, minden péntek este hat órakor érdemes lesz bekapcsolni a YouTube-ot!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt