Keresés
Close this search box.

ONE: zene és festészet találkozása

one zene világ
A rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotások már 2 milliós nézettség felett járnak a YouTube-csatornájukon.

Itt az intermediális duó legújabb alkotása!

Megjelent a ONE – Confluence of Arts produkció legújabb videóklipje, mely “Waiting For My Love” című felvételükhöz készült. Ők így fogalmaznak a leg-újabb dalukról:

– Mindenki életében vannak nehéz időszakok, amikor a percek órák hömpölygő lassúságával múlnak csak: a reményteli várakozás dala a “Waiting For My Love”. 

A zenés szerzeményhez megálmodott kisfilm a Telkiben élő Csatorday Dóra festőművész és Janky Balázs zeneszerző-szövegíró, a Time és a Tornádo együttes énekesének 2020 májusában debütált alkotópárosának immár ötödik klipje.

Nem kellett keveset várni az újabb közös műre: a páros legutóbbi klipje tavaly októberben készült el.

A ONE rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotásai már 2 milliós nézettség felett járnak saját YouTube-csatornájukon, közel 10 ezres követőtáboruk pedig a világ minden tájáról származó művészet- és zenekedvelőkből áll.

Talán nem véletlen, de a videóklipjeikhez általában Dóra legújabb festményeit hasxználják, így egyúttal virtuális gallériaként is használják a közös szerzeményeket.

Csatorday Dóra festőművész, képei a szürrealizmus felől mutatják meg a valóságot. Ha nem éppen videóklipet rendez, akkor éppen valószínűleg műtermében tartózkodik, hogy a valóságot a saját ízlése által megfesse.

Jánky Balázs régi zenész, és énekes (ő énekelte Király Lindával a korai Big Brother főcímdalát), korábbi zenekaraival is sok-sok örömet okozott a magyar zenehallgatóknak!

A világ minden táján vannak rajongói a zenekarnak!

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Trombita Széchenyi

Ha már indult, akkor dobogóra állt a magyar trombitás

Először indult magyar zenész a trombitás vébén Behán Áron András, a Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának másodéves trombita előadó-művészet szakos hallgatója első magyar indulóként harmadik

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt