Keresés
Close this search box.

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

The Wallkids werkfilm
A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Gibbon csak egy dolgot akar elérni az új albummal!

Mint arról beszámoltak portálunknak, a forgatás jó hangulatban telt, szoros volt a program, de zenekar jól vette az idő által felállított akadályokat.

Ugyan kész klippel még nem jelentkezhetnek, de addig sem hagyják cserben rajongóikat, hiszen addig is egy szórakoztató werkfilmet adnak rajongóiknak.

Maga a kedvcsináló opusz  a The Wallkids énekesének, Gibbonak volt az ötlete, és régi jó barátja, Butkai Attila készítette, akivel már korábban együtt dolgoztak a Mom’s favorite nevű zenekarban, azaz Gibbon régi bandájában is.

Mindeközben a csapat gőzerővel dolgozik az új albumán is, amit a Standing Wawes stúdióban rögzítenek, és ahol a csapat 2019-es Erről ennyit! nagylemeze is készült. A most folyó munkákkal kapcsolatban csak annyit árultak el a Magyar Zenének, hogy eddig három dalt vettek fel (név szerint Az utolsó tánc, Az élet szabadon, valamint a Hiába futsz! című hangókat).

A többiről csupán azt árulták el, hogy folyamatosan irják az új számokat.

Az irányvonal leginkább a korai Blink 182, Green Day vonalat fogja vinni, vidám három akkordos, dudolható punk-rock számok lesznek. A zenekar frontembere elárulta nekünk, egyetlen céljuk van ezekkel a számokkal: – Vidámságot akarunk csempészni az emberek életébe! Éppen ezért az új nagylemezük szórakoztató is lesz, amellett, hogy lendületes számok fognak helyet kapni rajta.

Gibbon, az énekes egy nagyon fontos dolgot még elárult a werkfilmben: mégpedig azt, hogy annyit ért az operatői munkához, mint mókus a kenyérdagasztáshoz!

A Nádasi István, azaz Gibbon vezette The Wallkids 2016-ban alakult, a 11 számot tartalmazó első nagylemezük, az Erről ennyit! pedig három évvel a megalakulás után, 2019-ben jelent meg. Stílusuk a Green Day és a Blink-182 vonalát követi, azaz könnyed, dallamos punk-rock.

Jelenleg negyedik dobosukat fogyasztják, amúgy az eredeti tagok állnak a színpadon.

Hamarosan jön a The Wallkids új klipje, de addig is nézzük, szórakozzunk jól a werkfilmen!

 

A magyar zene egén mindig kék az ég!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt