Megújult erővel folytatja a békéscsabai Supamono együttes

Supamono zenekar
Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
A Nédó Géza és lánya Andi által három éve működtetett zenei formáció Sajti Anita "Ancsi" énekesnővel kibővülve folytatja pályafutását, így a duóból trió alakult.

A Supamono nem titkolt célja, hogy minden dalukba belecsempésszék a fiatalos lendületet és a pozitív életvidámságot, megfűszerezve keresztényi üzenetekkel.

– Régóta szeretnénk fix énekesnővel dolgozni. Ancsi érkezésével felfrissült az együttes, mind emberileg, mind zeneileg. Hangja az első pillanatban elvarázsolt minket és nem volt kérdés, hogy őt szeretnénk mellénk harmadik tagnak. Hálásak vagyunk neki, hogy nagy szeretettel elvállalta a felkérésünket. – árulta el Nédó Géza, az együttes vezetője és zenei producere.

Ancsi nem teljesen kezdő a zenei szakmában. Amatőr szinten ugyan, de már túl van jópár élő fellépésen.

A Supamono együttes nemrég forgatta le új videóklipjét „Szabadság” címmel. A videóklip az együttes hivatalos YouTube csatornáján ( youtube.com/Supamono ), valamint a hozzá kapcsolódó digitális kislemez a világ minden online zeneáruházában és stream-felületén elérhető.

Az együttes Facebook oldala: facebook.com/supamonomusic/


Aki ránéz a Youtube -ra, az a „Szabadság” című dalból minimum 4 verziót talál. Ha mai technikai szinten szeretnétek visszakapni valamit a 80 -as évek végének diszkó hangulatából, a Club Dub verziót ki ne hagyjátok! Végre valaki az érzést is vissza tudta hozni. Na és ugye ahogy ez illik;  van Rádió Verzió is. Nagy élmény volt végighallgatni a különböző változatokat, a Kisherceg idézet pedig kellemes meglepetés volt. Valljuk be a szöveg nem egy irodalmi mű, de nem is kell annak lennie, ez diszkó!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt