Keresés
Close this search box.

STEP koncert ismert slágerekkel és új felállással

Step zenekar
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Flipper Öcsi kilépése után a Step zenekar feloszlott. 2015-ben egy koncert erejéig Popper Péter összehozta a zenekart.

A Step zenekar eredetileg 1987-ben alakult Flipper Öcsi, Kisszabó Gábor, Zsoldos Dedy, Fehér Attila és Popper Péter tagokkal. Az elmúlt három év alatt, 3 lemeze készült a csapatnak, és mindegyik album közel százezer példányban fogyott el.

2015-ben egy koncert erejéig Popper Péter összehozta a zenekart, ami annyira jól sikerült, hogy azóta az „újkori” Step rendszeresen koncertezik. Gyakran megemlékeznek Flipper Öcsiről, akinek dalai és emléke még mindig itt él a szívünkben. A december 29-i esten a dalok mai hangzásnak megfelelően szólalnak meg, helyenként kicsit áthangszerelve, igazi házibuli hangulatot teremtve.

A zenekar jelenlegi tagjai:

  • Popper Péter – ének, billentyűs hangszerek
  • Zsoldos Dedy – dob
  • Bereczky Norbert – gitár
  • Keszthelyi László – basszusgitár
  • Erdő Zoltán – szaxofon

Az újjáalakult Step együttes két Flipper Öcsi emlékestet tartott, a legutóbbit idén május 29-én, ekkor lett volna Öcsi 60 éves. Aki szereti a formációt, tudja mire számíthat az év végi különleges koncerten. Legendás slágerekből és remek hangulatból sem lesz hiány!

Időpont: 2022. december 29. 19 óra

Helyszín: Off  Kultúrszövőgyár (1045 Budapest, Berni utca 1.)

https://tixa.hu/STEP_20221229_OFFKultur  

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt