Pitvipers zenekar

Pitvipers zenekar43_6335553120717766656_n
Bogdán István

Bogdán István

A Pitvipers zenekar 3 bősi fenegyerek punk 'n' roll triója.

A Pitvipers zenekar 3 bősi fenegyerek, azaz Mészáros “Mészi” Dávid, Bodó “Atosz” Atilla, Varga “Pikacsu” Virág nemrégiben alakult punk ‘n’ roll triója, akiknek elsődleges céljuk, hogy kicsi pörgést és színezetet vigyenek az eltunyult és teljesen a mainstream irányába tolódott felvidéki zenébe. A bandát megelőzte Atosz és Mészi barátsága, ami alapul szolgált előző zenekaruknak, mely NoiseZ-ként volt ismert és számos koncerttel és némi helyi ismeretséggel büszkélkedhetett a maga korában. A mindössze két éves fennállása alatt (2013-2015), zenei kezdetlegessége és a tagok rátermettsége miatt jövője már nagyon korán megkérdőjeleződött. A két srác ezek után több meghiúsult próbálkozás után külön utakon folytatta útját. Atosz a csiliznyáradi Parasomniában gyűjtötte tapasztalatait, míg Mészi egy névtelen blues bandában csiszolódott.  Aztán 2017 őszén felvetődött a Pitvipers ötlete, ahol végül a basszusgitárosi posztot 2018 tavaszán Varga Virág foglalta el, akinek stílusa és basszusjátéka úgy passzolt bele ebbe a közegbe, mint ha mindig is velük játszott volna.

Pitvipers - BősElső publikált (és a cikk írásának pillanatában egyetlen) számuk 2018. júniusában jelent meg “Stains” című nóta, aminek mondanivalója akár a banda kialakulásáig elvezető rögös út is lehetne. Fő gondolata viszont az, hogy túl sok elvesztegetett idő van a világban, hogy emberek múlnak el anélkül, hogy megvalósították volna azt, amit igazán szerettek volna az életüktől és anélkül, hogy tudatosították volna, hogy csak “foltok” (angolul Stains) az idő végtelen szövetén.

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt