Kánikulában is Mindenen Keresztül!

Mindenen Keresztül zenekar Újabb Világ klip
Julio

Julio

Egy tanyán vették fel a legújabb klipjüket, aminek nincs története, csak zúzós zenéje!

Újabb világba utazhatunk mindenen keresztül!

Kész lett a zenekar nemrég megjelent EP-jének záró dalához készített videó – a csapat a barátaik segítségével és közreműködésével jelentős előkészületek után forgatták le az Újabb világ című dalhoz a klipet.

Közlésük szeirnt az Újabb világ c. számunk klipjét gyerekkori barátjuk, Kecskeméti Ákos (inspot) készítette, akivel korábban már számtalanszor dolgoztak együtt, zenekarokban is, valamint mindkét megjelent EP-nk borítóját ő tervezte és ő készítette a Futok a múlttól c. klipünket is.

Maga a forgatás május 15-én zajlott, viszont az előtte lévő napok is az előkészületekkel teltek, ugyanis kb. 15 órát tartottak az előkészületek. A helyszín pedig nem más vol, mint ahol a zenekar próbaterme is van, egy tanya Körösladánytól kb. 1 kilométerre. Forgatott itt már klipet a Mors Silens, a Mudfield, a Leponexx, a KabinLáz, a Dreadful Peace, a Bloom is.

A klipben látható háttérhez kb. 500 darab Békés megyei hírlapot ragasztottak fel a falakra és a plafonra, ebben a munkában a barátok, a családok és még gyerekek is segítettek – nekik külön szeretné megköszönni a zenekar.

A klipnek nincs sztorija, van viszont két része, amelyből az egyik természetesen a zenekari rész volt, a másik pedig a „mindenki része”. Sok embert hívtak meg a forgatásra, és külön minden megjelent kapott egy kis részt a klipből. A forgatás „iszonyatosan” sok munkával járt a zenekar szerint, de a végére kvázi bulihangulat lett, köszönhetően a barátoknak, így mindenki jó hangulatban távozott a forgatásról.

Úgy gondolják, hogy a jelentősen alacsony költségvetéshez képest sikerült kihozni egy relatíve jó megjelenésű klipet, amely remélhetőleg elnyeri sokak tetszését.

A zenekar 2016 júniusában alakult a Békés megyei Körösladányban. A banda kezdetben amerikai punkrock stílusú feldolgozásokat játszott, a Futok a múlttól c. számuk is ezeket a stílusjegyeket viselte.

Később a szerzeményeknél a saját hangra törekedtek, szerzeményeikbe metal, nu metal és hardcore elemek is kerültek. 2018. október 28-án megjelent az Elfeledett utakon c. EP, amihez ugyanaznap mutatták be az azóta is nagy sikernek örvendő Futok a múlttól című klipet.

2019. december 14-én megjelent az Egy húron single klipesítve. 2020. április 25-én a zenekar érkezett meg a következő EP legelső számának videóklipje, az Örökkön örökké. 2021. április 10-én jelent meg a Fogy a türelem c. három dalos EP a digitális streamszolgáltatóknál.

Két hónap alatt ez már a második klip!

Erdélyi turnéra indul Dresch és csapata!

„Utolsó” klippel jelentkezett a KabinLáz!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt