Keresés
Close this search box.

Ladánybene 27 és a szabadkai Sin Seekas

Ladánybene 27
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Adománygyűjtéssel egybekötött koncertet ad a Ladánybene 27 és a szabadkai Sin Seekas október 27-én a fővárosi Akvárium Klubban.

A népszerű reggae csapat, az LB27 a Songs of Freedom című esten feleleveníti tizenöt évvel ezelőtt megjelent lemeze, a Babylon Cirkusz fontosabb dalait, illetve pályájuk aktuális üzenettel bíró szerzeményeit. Az eseményre a Fedél Nélkül Alapítvánnyal együttműködve a közelgő tél elviseléséhez nélkülözhetetlen eszközöket várnak – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.
“Szeretnénk az utcákon, parkokban, aluljárókban élő embertársainkon segíteni, hogy a tél hidege ellen védettebbek legyenek. A Fedél Nélkül Alapítvány munkatársaival együttműködve arra kérünk mindenkit, hogy a feleslegessé vált meleg cipőket, hálózsákokat, pokrócokat, kabátokat és hátizsákokat hozzák el október 23-án az Akvárium Klubba” – idézte a kommüniké Bodnár Tibort, az LB27 vezetőjét.
Az 1985-ben alakult LB27 a mai napig aktív, időről időre megújul és új ötletekkel, lemezekkel jelentkezik.
“Az elmúlt években nehezebb időket élünk, most még nagyobb szükség van a reggae muzsika pozitív üzenetére” – fogalmaz a zenekar.
Az Akvárium Klubban a zenekar vendége Gregorio Alto ütőhangszeres, valamint a frontember Sóti Juli által vezetett szabadkai Sin Seekas zenekar lesz, amely számos közös turnén szerepelt korábban az LB27-tel. Az október 23-i koncerten közös dalok is elhangzanak, köztük a Víz, kaja, levegő és a Valakiért.
Az esemény támogatója az NKA Hangfoglaló Program.

(MTI)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt