Két baleset után végre itt a Follow The Flow új klipje!

Follow The Flow
Megérkezett a következő videoklip a Follow The Flow nemrég megjelent, Egyedül a sötétben című albumáról

A Szélcsend kisfilmje egyébként óriásit megy a YouTube-on: hamarosan eléri a tízmilliós megtekintést.

Az új, Vidám dalhoz készült klipet a Cybertronic Media készítette egy speciális, 360 fokban rögzítő kamerával. Az eredmény? A Follow The Flow történetének legvidámabb klipje! A dal a nagylemez legkönnyebb száma, amely Szakács Gergő, Fura Csé és BLR tinikorában is fontos szerepet játszó skate punk-hagyományokat idézi zeneileg és szöveg tekintetében is. A klip eredetileg korábban jelent volna meg, ám – amint az a végleges verzióban is látható – közbeszólt egy fal… Szakács Gergő ugyanis gördeszkázás közben kisebb balesetet szenvedett, aminek a speciális kamera lett az áldozata. Amikor az eszközt pótolták, BLR ejtette el a cseredarabot – ami ripityára tört.

A Vidám dal klipje tehát három részletben tudott elkészülni, a végeredmény minden várakozást megér: ezt az oldalát eddig nem láthattuk a srácoknak. Pontosabban: ezúttal valamennyi oldalukat megmutatják – egyszerre.

A klip itt érhető el:
youtu.be/l41o9bgeu-E

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt