Keresés
Close this search box.

Két baleset után végre itt a Follow The Flow új klipje!

Follow The Flow
Megérkezett a következő videoklip a Follow The Flow nemrég megjelent, Egyedül a sötétben című albumáról

A Szélcsend kisfilmje egyébként óriásit megy a YouTube-on: hamarosan eléri a tízmilliós megtekintést.

Az új, Vidám dalhoz készült klipet a Cybertronic Media készítette egy speciális, 360 fokban rögzítő kamerával. Az eredmény? A Follow The Flow történetének legvidámabb klipje! A dal a nagylemez legkönnyebb száma, amely Szakács Gergő, Fura Csé és BLR tinikorában is fontos szerepet játszó skate punk-hagyományokat idézi zeneileg és szöveg tekintetében is. A klip eredetileg korábban jelent volna meg, ám – amint az a végleges verzióban is látható – közbeszólt egy fal… Szakács Gergő ugyanis gördeszkázás közben kisebb balesetet szenvedett, aminek a speciális kamera lett az áldozata. Amikor az eszközt pótolták, BLR ejtette el a cseredarabot – ami ripityára tört.

A Vidám dal klipje tehát három részletben tudott elkészülni, a végeredmény minden várakozást megér: ezt az oldalát eddig nem láthattuk a srácoknak. Pontosabban: ezúttal valamennyi oldalukat megmutatják – egyszerre.

A klip itt érhető el:
youtu.be/l41o9bgeu-E

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt