Keresés
Close this search box.

Így szerezte meg Lábas Viki telefonszámát Kiss V. Balázs

Kiss V. Balázs X Strand
A színpad mögötti máguskodás folytatódik. A Backstage Magic legfrissebb részében Kiss V. Balázs a Margaret Island zenekart szórakoztatja sokkoló és meglepő trükkjeivel.

A Backstage Magic legfrissebb részében Kiss V. Balázs a Margaret Island zenekart szórakoztatja sokkoló és meglepő trükkjeivel. Még 2023 nyarán a Budapest Parkos nagykoncert előtt találkozott az ismert illuzionista az ország egyik kedvenc zenekarával, akiket sikeresen el is kápráztatott kártyával, telefonnal és egy kis zene segítségével. Lábas Vikiék álla leesett Balázs mutatványaitól, és egyértelműen a gondolatolvasó trükkje vitte el a show-t.

Balázs, aki hamarosan országos turnéjára indul, (link) a tavalyi nyári szezon végén eddigi leglátványosabb show-ját hozta össze a Strand Fesztivál színpadán, a tavaszi országjáró körútján pedig még azoknál is jobb mutatványokat láthat tőle a közönség. 

Az illuzionista korábban Azahriah-t és Desh-t, Dzsúdlót, a Mirror Glimpse-et és Sebestyén Balázsékat is alaposan elvarázsolta, 2024-re is a legismertebb előadók öltözőibe és koncertjeire készül, lenyűgöző számokkal.

Nézd meg a Margaret Island reakcióit!

Aki pedig nem csak képernyőn keresztül varázsoltatná el magát Kiss V. Balázzsal, az 6 állomás közül választhat a Káprázat Színháza turné alatt:
kaprazatszinhaza.hu/eloadasok/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.