Keresés
Close this search box.

Így szerezte meg Lábas Viki telefonszámát Kiss V. Balázs

Kiss V. Balázs X Strand
A színpad mögötti máguskodás folytatódik. A Backstage Magic legfrissebb részében Kiss V. Balázs a Margaret Island zenekart szórakoztatja sokkoló és meglepő trükkjeivel.

A Backstage Magic legfrissebb részében Kiss V. Balázs a Margaret Island zenekart szórakoztatja sokkoló és meglepő trükkjeivel. Még 2023 nyarán a Budapest Parkos nagykoncert előtt találkozott az ismert illuzionista az ország egyik kedvenc zenekarával, akiket sikeresen el is kápráztatott kártyával, telefonnal és egy kis zene segítségével. Lábas Vikiék álla leesett Balázs mutatványaitól, és egyértelműen a gondolatolvasó trükkje vitte el a show-t.

Balázs, aki hamarosan országos turnéjára indul, (link) a tavalyi nyári szezon végén eddigi leglátványosabb show-ját hozta össze a Strand Fesztivál színpadán, a tavaszi országjáró körútján pedig még azoknál is jobb mutatványokat láthat tőle a közönség. 

Az illuzionista korábban Azahriah-t és Desh-t, Dzsúdlót, a Mirror Glimpse-et és Sebestyén Balázsékat is alaposan elvarázsolta, 2024-re is a legismertebb előadók öltözőibe és koncertjeire készül, lenyűgöző számokkal.

Nézd meg a Margaret Island reakcióit!

Aki pedig nem csak képernyőn keresztül varázsoltatná el magát Kiss V. Balázzsal, az 6 állomás közül választhat a Káprázat Színháza turné alatt:
kaprazatszinhaza.hu/eloadasok/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss