Igen, a punkok is lehetnek romantikusak!

The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
Valentin-napra tökéletes muzsikát készített a The Wallkids!
Elkészült a The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő új nagylemezéhez, ez pedig nem más, mint az év legpunkosabb szerelmes dala!
Talán mindenki tudja, de a zenekarnak nem ez lesz az első LP-je: első, 11 számos nagylemezük 2019 tavaszán jelent meg Erről ennyit címmel!
Azt talán nem tudták eddig sokan, hogy az a lemez lassan készült, négy dobost fogyasztottak el a lemez felvétele–megírása alatt. Mészáros József, a csapat jelenlegi fix dobosa 2018 végén szállt be a The Wallkids zenekarba, és vele fejezték be az első lemezüket, de ő lesz az, akik a második lemezen is hallható lesz!
The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
A járványkorlátozásokat a srácok sem ülték végig ölbe tett kézzel, amennyire lehetett, elkezdték az új lemez felvételeit, eddig 3 dalt rögzítettek,(Az utolsó tánc, Az élet szabadon, és a Hiába futsz!) címmel. A Hiába futsz! egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől.
A felvételek a jól bevált Standing Wawes stúdióban dolgozik, régi barátjukkal, Sohajda Péter hangmérnökkel együtt. Közben forgattak is egy jót, ugyanis 2020-ban Az élet szabadon-hoz, egy klipet is forgattak Szabó Norman rendezésében.
Erre az évre is egy új klip forgatását is tervezik, a Ne állíts meg! című dalukhoz, mely a csapat kedvence. De szeretik a romantikus nótájukat is, amit most mindenki meghallgathat itt!
Fogadjátok szeretettel!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss