Igen, a punkok is lehetnek romantikusak!

The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
Julio

Julio

Valentin-napra tökéletes muzsikát készített a The Wallkids!
Elkészült a The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő új nagylemezéhez, ez pedig nem más, mint az év legpunkosabb szerelmes dala!
Talán mindenki tudja, de a zenekarnak nem ez lesz az első LP-je: első, 11 számos nagylemezük 2019 tavaszán jelent meg Erről ennyit címmel!
Azt talán nem tudták eddig sokan, hogy az a lemez lassan készült, négy dobost fogyasztottak el a lemez felvétele–megírása alatt. Mészáros József, a csapat jelenlegi fix dobosa 2018 végén szállt be a The Wallkids zenekarba, és vele fejezték be az első lemezüket, de ő lesz az, akik a második lemezen is hallható lesz!
The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
A járványkorlátozásokat a srácok sem ülték végig ölbe tett kézzel, amennyire lehetett, elkezdték az új lemez felvételeit, eddig 3 dalt rögzítettek,(Az utolsó tánc, Az élet szabadon, és a Hiába futsz!) címmel. A Hiába futsz! egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől.
A felvételek a jól bevált Standing Wawes stúdióban dolgozik, régi barátjukkal, Sohajda Péter hangmérnökkel együtt. Közben forgattak is egy jót, ugyanis 2020-ban Az élet szabadon-hoz, egy klipet is forgattak Szabó Norman rendezésében.
Erre az évre is egy új klip forgatását is tervezik, a Ne állíts meg! című dalukhoz, mely a csapat kedvence. De szeretik a romantikus nótájukat is, amit most mindenki meghallgathat itt!
Fogadjátok szeretettel!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.