Gate69

Bogdán István

Bogdán István

A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan.

Gate 69Bemutatkozik a Gate69

“Egy fiatal, lendületes, debreceni, stoner-metal és post-grunge színezte punk-rock zenekar vagyunk. Hivatalosan 2016-ban alakultunk és az óta tevékenykedünk aktívan.  A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan. A bemutatkozó anyagunk 2018. február 24-én jelent meg, Hungry EP névre keresztelve. A dalokat és a szövegeket Gyarmati Dominik, a zenekar alapítója és frontembere szerezte. Az 5 dalt tartalmazó lemezünk a YouTube csatornánkon, valamint BandCamp fiókunkon egyaránt meghallgatható, utóbbi felületen letölthető és meg is vásárolható. A CD formátumot és az ahhoz készült pólót a zenekartól lehet megrendelni. Most az a cél, hogy ezzel az EP-vel promotáljuk magunk, még több koncertre vágyunk, akár egy jó kis elő zenekari posztra valami nevesebb banda elé, illetve nyáron 2 videoklipet forgatunk majd. Ezekhez már elkészült a forgatókönyv is, csak bele kell csapni a munkálatokba a Jakab Studio-val.”

Gate 69 zenekarJelenlegi tagok:

– Kurfis Ágnes: ének (gyerekkora óta)
– Gyarmati Dominik: gitár, vokál (4 éve)
– Jakab Attila: dob (14 éve)
– Brenner Károly: basszusgitár (15 éve)

„2016-ban alakultunk, és bár csak mostanra jutottunk el az első lemezig, a szülővárosukban elég ismertek vagyunk, legutóbb tavaly december elején telt házas Mikulás-bulit tartottunk a debreceni Kaptárban. Már tavaly úgy éreztük, hogy ideje előrukkolni valami anyaggal, ez végül mostanra született meg, de megérte várni. A Hungry tükrözi a zenekar sokszínű és szarkasztikus zenei- és szövegvilágát. Az indulás óta sok tagcserén átestünk, de a jelenlegi formáció erős és elszánt, így készek vagyunk a világmegváltásra” – Gyarmati Dominik, a zenekar frontembere.

Ha valaki még többre is kíváncsi a zenekarral kapcsolatban az látogassa meg a következő oldalakat:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqkpGDX9pF63n_MQcZ5XZDDd9Yl9YQKdp

Gate69 Facebook-oldal: https://www.facebook.com/gate69official/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt