Keresés
Close this search box.
A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan.

Gate 69Bemutatkozik a Gate69

“Egy fiatal, lendületes, debreceni, stoner-metal és post-grunge színezte punk-rock zenekar vagyunk. Hivatalosan 2016-ban alakultunk és az óta tevékenykedünk aktívan.  A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan. A bemutatkozó anyagunk 2018. február 24-én jelent meg, Hungry EP névre keresztelve. A dalokat és a szövegeket Gyarmati Dominik, a zenekar alapítója és frontembere szerezte. Az 5 dalt tartalmazó lemezünk a YouTube csatornánkon, valamint BandCamp fiókunkon egyaránt meghallgatható, utóbbi felületen letölthető és meg is vásárolható. A CD formátumot és az ahhoz készült pólót a zenekartól lehet megrendelni. Most az a cél, hogy ezzel az EP-vel promotáljuk magunk, még több koncertre vágyunk, akár egy jó kis elő zenekari posztra valami nevesebb banda elé, illetve nyáron 2 videoklipet forgatunk majd. Ezekhez már elkészült a forgatókönyv is, csak bele kell csapni a munkálatokba a Jakab Studio-val.”

Gate 69 zenekarJelenlegi tagok:

– Kurfis Ágnes: ének (gyerekkora óta)
– Gyarmati Dominik: gitár, vokál (4 éve)
– Jakab Attila: dob (14 éve)
– Brenner Károly: basszusgitár (15 éve)

„2016-ban alakultunk, és bár csak mostanra jutottunk el az első lemezig, a szülővárosukban elég ismertek vagyunk, legutóbb tavaly december elején telt házas Mikulás-bulit tartottunk a debreceni Kaptárban. Már tavaly úgy éreztük, hogy ideje előrukkolni valami anyaggal, ez végül mostanra született meg, de megérte várni. A Hungry tükrözi a zenekar sokszínű és szarkasztikus zenei- és szövegvilágát. Az indulás óta sok tagcserén átestünk, de a jelenlegi formáció erős és elszánt, így készek vagyunk a világmegváltásra” – Gyarmati Dominik, a zenekar frontembere.

Ha valaki még többre is kíváncsi a zenekarral kapcsolatban az látogassa meg a következő oldalakat:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqkpGDX9pF63n_MQcZ5XZDDd9Yl9YQKdp

Gate69 Facebook-oldal: https://www.facebook.com/gate69official/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.