A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan.

Gate 69Bemutatkozik a Gate69

„Egy fiatal, lendületes, debreceni, stoner-metal és post-grunge színezte punk-rock zenekar vagyunk. Hivatalosan 2016-ban alakultunk és az óta tevékenykedünk aktívan.  A populárisabb kemény zenét színes hangzásvilággal, sajátos hangnemben toljuk nagy bulikat csapva, ez utóbbiról híresedtünk el lokálisan. A bemutatkozó anyagunk 2018. február 24-én jelent meg, Hungry EP névre keresztelve. A dalokat és a szövegeket Gyarmati Dominik, a zenekar alapítója és frontembere szerezte. Az 5 dalt tartalmazó lemezünk a YouTube csatornánkon, valamint BandCamp fiókunkon egyaránt meghallgatható, utóbbi felületen letölthető és meg is vásárolható. A CD formátumot és az ahhoz készült pólót a zenekartól lehet megrendelni. Most az a cél, hogy ezzel az EP-vel promotáljuk magunk, még több koncertre vágyunk, akár egy jó kis elő zenekari posztra valami nevesebb banda elé, illetve nyáron 2 videoklipet forgatunk majd. Ezekhez már elkészült a forgatókönyv is, csak bele kell csapni a munkálatokba a Jakab Studio-val.”

Gate 69 zenekarJelenlegi tagok:

– Kurfis Ágnes: ének (gyerekkora óta)
– Gyarmati Dominik: gitár, vokál (4 éve)
– Jakab Attila: dob (14 éve)
– Brenner Károly: basszusgitár (15 éve)

„2016-ban alakultunk, és bár csak mostanra jutottunk el az első lemezig, a szülővárosukban elég ismertek vagyunk, legutóbb tavaly december elején telt házas Mikulás-bulit tartottunk a debreceni Kaptárban. Már tavaly úgy éreztük, hogy ideje előrukkolni valami anyaggal, ez végül mostanra született meg, de megérte várni. A Hungry tükrözi a zenekar sokszínű és szarkasztikus zenei- és szövegvilágát. Az indulás óta sok tagcserén átestünk, de a jelenlegi formáció erős és elszánt, így készek vagyunk a világmegváltásra” – Gyarmati Dominik, a zenekar frontembere.

Ha valaki még többre is kíváncsi a zenekarral kapcsolatban az látogassa meg a következő oldalakat:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqkpGDX9pF63n_MQcZ5XZDDd9Yl9YQKdp

Gate69 Facebook-oldal: https://www.facebook.com/gate69official/

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt