Folytatódik az Öröm a Zene tehetségkutató

Vona Ildikó

Vona Ildikó

Élő közvetítés az eseményről szombaton, az interneten és a Miskolc Televízióban.

Április 17-én, szombaton tartják az országos verseny megyei fordulóját, a Helyfoglalót. Negyedik alkalommal ad otthont az eseménynek a miskolci Helynekem – közölte be a PannonHírnök szerdán.

Az előzetes válogatást követően 12 együttes mutatkozhat be a Helynekem színpadán (Our Last Drop, Torz, Tisztakosz, Collisborn, Absuloth, D/Scord, Paliék, Arrange Service, Március, Gedeon András, Steelo, Bring Me Green). Az amatőr zenekarok egy-egy 15 perces minikoncert keretében, élőben adják elő saját számaikat.

Szakmai zsűri értékeli majd a produkciókat. Idén Andrásik Remo, az Öröm a Zene program vezetője, Kovács Ákos Dadan könnyűzenei menedzser, Károly Tamás producer, Fekete Szilárd a Rotor együttes dobosa és Nahaj Péter, a Sky Fanatic frontembere mond véleményt az elhangzott dalokról, és dönt a győztesekről. Az Öröm a Zene országos tehetségkutató budapesti döntőjébe jutnak tovább a nyertesek.

Szavazhat a közönség is kedvencére (péntek éjfélig lehetséges). A legtöbb voksot gyűjtő előadó MIKOM-díjat kap, mellé bemutatkozási alkalmat a Miskolc Televízió kulturális műsorában.  A járványügyi szabályoknak megfelelően csak a zsűri lehet személyesen jelen a verseny ideje alatt, de a zenei élményből nem maradnak ki a nézők sem. Élő közvetítés formájában szombaton 9:45-től követhetők az események a Miskolc Televízióban és a minap.hu Facebook-oldalán.

Egy kis kedvcsináló itt tekinthető meg.

Rendezvény | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt