Keresés
Close this search box.

Skrapits ErikErik visszatért gyökereihez és egykori No Thanx-es menedzserével készítette el legújabb kislemezét. A dalhoz készült klipben azontúl, hogy Erik kukában turkál, még alaposan el is verik.  Két lánynál is bepróbálkozik (egyik közülük a 2012-es molett szépségkirálynő), végül két szék közül a pad alá esik. A zene igazán fülbemászó, mondhatni bulis. Persze ebben van némi szerepe Varga Erika (Ery) és Szabó Peti (Delta zenekar) közreműködésének is.

Skrapits Erik Szombathelyen született, de egy horvát nemzetiségű faluban, Szentpéterfán nőtt fel. Zenei karrierje 2006-ban kezdődött, amikor a No Thanx együttes énekese lett. 2006-ban megjelent “Egy másik nemzedék” című albumuk aranylemez lett. Az együttes Erikkel kétszer vezette a VIVA Chart -ot és többször felkerült a MAHASZ slágerlistára.

2009-ben Erik szólókarrierbe kezdett.

Legközelebb a Villányi Vörösborfesztiválon a Városháza előtti téren lép fel 2013. október 5. -én szombaton 17 órakor.

Ja igen; a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.