Erik – Hé Nadja!

Skrapits Erik
magyarzene

magyarzene

Skrapits ErikErik visszatért gyökereihez és egykori No Thanx-es menedzserével készítette el legújabb kislemezét. A dalhoz készült klipben azontúl, hogy Erik kukában turkál, még alaposan el is verik.  Két lánynál is bepróbálkozik (egyik közülük a 2012-es molett szépségkirálynő), végül két szék közül a pad alá esik. A zene igazán fülbemászó, mondhatni bulis. Persze ebben van némi szerepe Varga Erika (Ery) és Szabó Peti (Delta zenekar) közreműködésének is.

Skrapits Erik Szombathelyen született, de egy horvát nemzetiségű faluban, Szentpéterfán nőtt fel. Zenei karrierje 2006-ban kezdődött, amikor a No Thanx együttes énekese lett. 2006-ban megjelent “Egy másik nemzedék” című albumuk aranylemez lett. Az együttes Erikkel kétszer vezette a VIVA Chart -ot és többször felkerült a MAHASZ slágerlistára.

2009-ben Erik szólókarrierbe kezdett.

Legközelebb a Villányi Vörösborfesztiválon a Városháza előtti téren lép fel 2013. október 5. -én szombaton 17 órakor.

Ja igen; a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt