Erik – Hé Nadja!

Skrapits Erik
magyarzene

magyarzene

Skrapits ErikErik visszatért gyökereihez és egykori No Thanx-es menedzserével készítette el legújabb kislemezét. A dalhoz készült klipben azontúl, hogy Erik kukában turkál, még alaposan el is verik.  Két lánynál is bepróbálkozik (egyik közülük a 2012-es molett szépségkirálynő), végül két szék közül a pad alá esik. A zene igazán fülbemászó, mondhatni bulis. Persze ebben van némi szerepe Varga Erika (Ery) és Szabó Peti (Delta zenekar) közreműködésének is.

Skrapits Erik Szombathelyen született, de egy horvát nemzetiségű faluban, Szentpéterfán nőtt fel. Zenei karrierje 2006-ban kezdődött, amikor a No Thanx együttes énekese lett. 2006-ban megjelent “Egy másik nemzedék” című albumuk aranylemez lett. Az együttes Erikkel kétszer vezette a VIVA Chart -ot és többször felkerült a MAHASZ slágerlistára.

2009-ben Erik szólókarrierbe kezdett.

Legközelebb a Villányi Vörösborfesztiválon a Városháza előtti téren lép fel 2013. október 5. -én szombaton 17 órakor.

Ja igen; a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt