Két koncertet ad a Solaris

Solaris koncert 2.
magyarzene

magyarzene

Solaris koncert 2.

Mivel az első előadásra minden jegy elkelt, második Solaris-koncert is lesz a Művészetek Palotájában! (Az első előtt.)

Időpont: 2013. szeptember 07. 16:00 óra.

Jegyek a helyszínen, a TicketPro országos hálózatában, a mupa.jegy.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint minden ismert jegypénztárban kaphatók.

Bebizonyosodott; itt az idő, hogy az instrumentális progresszív rock zene jeles képviselői újra koncertet adjanak. A tervezett első koncertre az összes  jegy elkelt, de már a második (mely az első előtt lesz) előadásra is erőteljesen fogynak a helyek.

A Solaris első nagylemeze, a Marsbéli krónikák Ray Bradbury klasszikus kisregényének zenei víziója. 1984 májusában jelent meg, és több mint 40 000 példányban fogyott Magyarországon, majd 1988-ban a japán KING-records megvásárolta, és a világ minden táján terjeszteni kezdte. A lemez lassan a progresszív rock zene klasszikus darabjává vált.” (Részlet a Wikipédiából)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt