Solaris koncert 2.

Mivel az első előadásra minden jegy elkelt, második Solaris-koncert is lesz a Művészetek Palotájában! (Az első előtt.)

Időpont: 2013. szeptember 07. 16:00 óra.

Jegyek a helyszínen, a TicketPro országos hálózatában, a mupa.jegy.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint minden ismert jegypénztárban kaphatók.

Bebizonyosodott; itt az idő, hogy az instrumentális progresszív rock zene jeles képviselői újra koncertet adjanak. A tervezett első koncertre az összes  jegy elkelt, de már a második (mely az első előtt lesz) előadásra is erőteljesen fogynak a helyek.

A Solaris első nagylemeze, a Marsbéli krónikák Ray Bradbury klasszikus kisregényének zenei víziója. 1984 májusában jelent meg, és több mint 40 000 példányban fogyott Magyarországon, majd 1988-ban a japán KING-records megvásárolta, és a világ minden táján terjeszteni kezdte. A lemez lassan a progresszív rock zene klasszikus darabjává vált.” (Részlet a Wikipédiából)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.