Keresés
Close this search box.

Solaris koncert 2.

Mivel az első előadásra minden jegy elkelt, második Solaris-koncert is lesz a Művészetek Palotájában! (Az első előtt.)

Időpont: 2013. szeptember 07. 16:00 óra.

Jegyek a helyszínen, a TicketPro országos hálózatában, a mupa.jegy.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint minden ismert jegypénztárban kaphatók.

Bebizonyosodott; itt az idő, hogy az instrumentális progresszív rock zene jeles képviselői újra koncertet adjanak. A tervezett első koncertre az összes  jegy elkelt, de már a második (mely az első előtt lesz) előadásra is erőteljesen fogynak a helyek.

A Solaris első nagylemeze, a Marsbéli krónikák Ray Bradbury klasszikus kisregényének zenei víziója. 1984 májusában jelent meg, és több mint 40 000 példányban fogyott Magyarországon, majd 1988-ban a japán KING-records megvásárolta, és a világ minden táján terjeszteni kezdte. A lemez lassan a progresszív rock zene klasszikus darabjává vált.” (Részlet a Wikipédiából)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt