Csajbandát alapított a Wellhello

Wellhello - Crush 2
... - Bevállalós csajok jelentkezését várom! Lacika69 - Kaposvár környékén lenne kedve valakinek ismizni? - ...

A te tévéképernyőd alján is futottak ezek a feliratok a ’90-es években? Bőgatyák, haspólók, Buffalo cipők, csaj- meg fiúbandák, zenetévék klippremierei megvoltak? A Wellhellónak igen. És Diaz meg Fluor Tomi most – Miller Dáviddal kiegészülve – visszahozza mindezt új, CRUSH 2 című dalának klipjében, amely mintha a zenetévék hőskorába repíteni időgéppel a nézőt.

A DJ Andróval közös CRUSH hatalmasat ment a rádiókban, nemcsak a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágere lett, de még az idén is ott trónolt a slágerlisták első traktusában. A szemfülesek a klipben felfedezhették azoknak a számoknak a címeit, amelyeket azóta már ki is adott a Wellhello – a sorban az utolsó a CRUSH 2.

S hogy hogy jön ide a címben említett lánybanda? Úgy, hogy a Temesi Ádám rendezte kliphez a Wellhello megalapította saját csajbandáját (helló, Kozsó!), amelyet ki más is konferálhatna fel a kisfilmben, mint a szerepben igazán otthonosan mozgó Miller Dávid? S hogy mi lesz a Crush lányok jövője? Azt talán csak az időgép tudja. De a legjobb, ha utánajártok a nyári Wellhello-koncerteken.

Fontos: ha valakit megállít a Z+ műsorvezetője az utcán, mindenképpen kérje ezt a klipet – és küldje mindenkinek, aki szereti! (Márpedig ki ne szeretné?)

youtu.be/fsVlvwPhcS4?si=7Y0ZFFyGCBsFvucw

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt