Keresés
Close this search box.

Megszületett Caramel első klubslágere

Caramel klub Wilcox
Örülünk is neki piszkosul

Nem kisebb névvel, mint Wilcox-szal társult Magyarország egyik legjobb énekese!

A zenei sokszínűségéről közismert énekes, dalszerző most a klubvilágban kalandozott, mégpedig a remek klubslágereiről híres producerrel. Egy különleges páros, egy különleges dal – ez a nyár soron következő slágere, a

„Visszavágyom”!

Már két éve eldöntöttük, hogy együtt dolgozunk Wilcox-szal, szültetett is négy-öt dal, de egyik se volt az igazi. Most pár hónapja írtam egy újat, amit átküldtem neki, és rögtön beindult a közös alkotói folyamat –

mesélte Caramel a kiadó által összeállított sajtóközleménynek.

Bár a „Visszavágyom” Caramel második elektronikus zenei koprodukciója, nem csak egy műfaji kalandozásról van szó. A népszerű énekes sokkal jobban vonzódik ehhez a műfajhoz, mint azt gondolnánk.

Szeretem az elektronikus zenét, mindig is izgatott a techno, a goa, az IDM és a trance is… Ez most egy fogyaszthatóbb szerzemény lett, de szerintem nem az utolsó közös munkánk. Nyitott vagyok akár egy ennél is klubosabb hangzásra a jövőben

– fejtette ki bővebben a dalszerző-énekes, aki úgy tűnik, most a klubok világát is meg akarja hódítani!

Szerencsére Wilcox sem maradt adós a magyarázatokkal!

Caramel-lel először egy zenei gálán találkoztunk pár éve, amikor egyszerre kaptunk Fonogram-díjat. A közös kiadónk, a Gold Record vezetőjének, Molnár Gábornak az ötlete volt, hogy működjünk együtt.

Már nagyon rég óta szerettem volna egy magyar nyelvű dalt. Amikor felmerült Caramel neve, a fejemhez kaptam, hogy hogy miért nem jutott már nekem régen eszembe. Nagyon szeretem a Caramel jelenséget, mind zeneileg, mind emberileg; szeretem, hogy minden szinten igényes az, amit csinál. Szerintem különleges párost alkotunk – mesélte el nekünk Wilcox.

Leho (Lehoczki Dániel) rendezésében egy videóklip is készült a „Visszavágyom”-hoz. Erről Caramel így nyilatkozott:

Én most dolgoztam először együtt Lehoval, és nagyon jó tapasztalat volt, hogy fiatal kora ellenére milyen profin a kezében tartott mindent. Mi ketten a green box-os jelenetekben szerepelünk, amely mellett fut egy sztori szál, ami remekül leképezi a dal mondanivalóját. Visszatérés, újjászületés egy szerelmes dalba burkolva…

 

Ha többre vagytok kíváncsiak a zenészekről, akkor:

https://www.facebook.com/caramelmusic.hu
https://www.facebook.com/Willcoxofficial

Új oldaláról mutatkozik be az egyik legjobb énekesünk, de örülünk neki piszkosul!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.