Keresés
Close this search box.

Burning Sun néven új hazai power metal projekt

Burning Sun
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Wake of Ashes címmel elkeresztelt, gyors tempójú bemutatkozó albummal a Burning Sun a '90-es évek power metalja előtt igyekszik tisztelegni.

A Burning Sun -t nemzetközi tagokkal kiegészülve, Papi Zoltán hívta életre.

A csapatot elsősorban Zoltán és Pancho Ireland (Merciless Law) alkotja, ám a közreműködők listáján olyan ismertebb underground zenészek is felbukkannak, mint Alessio Perardi (Airborn) vagy Cederick Forsberg (Blazon Stone). A Wake of Ashes címmel elkeresztelt, gyors tempójú bemutatkozó albummal a Burning Sun a ’90-es évek power metalja előtt igyekszik tisztelegni a dalokkal és a megszólalással egyaránt. A fantasy világba kalauzoló lemezen a Helloween, Grave Digger és az Iron Savior nyomdokain íródott szerzemények váltják egymást, melyeknek központi szereplője Zoli World of Warcraft karaktere, Emaly. A látványos borítóval felvértezett albumot az amerikai Stormspell Records CD-n, illetve a hazai Burning Sun Records kazettán is kiadta. A fentieken túl a Wake of Ashes megtalálható szinte minden digitális zeneszolgáltató kínálatában.

Burning Sun:

Papi Zoltán – basszusgitár, dalszövegek
Pancho Ireland (Merciless Law) – gitár, ének
Alena Krákorová (Nocturnal Pestilence) – ének
Alessio Perardi (Airborn) – gitár, ének, mix, master
Cederick Forsberg (Blazon Stone) – gitár
Kulcsár Edmond (Vadász) – gitár
Barabás Róbert – szólógitár

Zenék például itt:
burningsun.bandcamp.com/album/wake-of-ashes

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt