A neves multi reklámügynökségek régóta nem tudnak mit kezdeni az Internettel mint médiával. A berögzött intelligens mosópor és a tájékoztató PR jellegű megjelenéseket itt nem lehet rátukmálni a fogyasztókra. Egyértelműen szórakoztatni kell és a közösség részévé kell válni.  Ehhez új felfogás és új arcok szükségesek. Természetesen vannak az Internetet is profin használó ügynökségek (Pl.: Sanoma).

Íme egy magyar rapper megmutatta hogyan is kell reklámozni az Interneten. Ő Ben-G a Nokia komáromi telephelyének belső kommunikációs munkatársa. Ben-G kis költségvetésű klippje, mely a Nokia 920 -ast „reklámozza” egyértelmű siker.

Bárki bátran hasonlítsa össze az Inferno Média által készített sablonos reklám klippeket Ben-G -ével.

ben-g

Ben-G erősítette meg azt az álláspontot miszerint a multicégek igenis jól járnak ha a szórakoztató ipart (zene) támogatják, illetve annak szereplőivel közösen dolgoznak. Köszi Ben!

A klipp a Youtube -n

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.