magyarzene

magyarzene

A neves multi reklámügynökségek régóta nem tudnak mit kezdeni az Internettel mint médiával. A berögzött intelligens mosópor és a tájékoztató PR jellegű megjelenéseket itt nem lehet rátukmálni a fogyasztókra. Egyértelműen szórakoztatni kell és a közösség részévé kell válni.  Ehhez új felfogás és új arcok szükségesek. Természetesen vannak az Internetet is profin használó ügynökségek (Pl.: Sanoma).

Íme egy magyar rapper megmutatta hogyan is kell reklámozni az Interneten. Ő Ben-G a Nokia komáromi telephelyének belső kommunikációs munkatársa. Ben-G kis költségvetésű klippje, mely a Nokia 920 -ast “reklámozza” egyértelmű siker.

Bárki bátran hasonlítsa össze az Inferno Média által készített sablonos reklám klippeket Ben-G -ével.

ben-g

Ben-G erősítette meg azt az álláspontot miszerint a multicégek igenis jól járnak ha a szórakoztató ipart (zene) támogatják, illetve annak szereplőivel közösen dolgoznak. Köszi Ben!

A klipp a Youtube -n

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Bartók Béla magyar zene

Bartók-mellszobrot avattak Budapesten

Bartók művészete és tudományos teljesítménye nemcsak a magyar és az európai zenetörténet, hanem az egyetemes kultúra szempontjából is korszakalkotó jelentőségű.

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt