Keresés
Close this search box.

A neves multi reklámügynökségek régóta nem tudnak mit kezdeni az Internettel mint médiával. A berögzött intelligens mosópor és a tájékoztató PR jellegű megjelenéseket itt nem lehet rátukmálni a fogyasztókra. Egyértelműen szórakoztatni kell és a közösség részévé kell válni.  Ehhez új felfogás és új arcok szükségesek. Természetesen vannak az Internetet is profin használó ügynökségek (Pl.: Sanoma).

Íme egy magyar rapper megmutatta hogyan is kell reklámozni az Interneten. Ő Ben-G a Nokia komáromi telephelyének belső kommunikációs munkatársa. Ben-G kis költségvetésű klippje, mely a Nokia 920 -ast “reklámozza” egyértelmű siker.

Bárki bátran hasonlítsa össze az Inferno Média által készített sablonos reklám klippeket Ben-G -ével.

ben-g

Ben-G erősítette meg azt az álláspontot miszerint a multicégek igenis jól járnak ha a szórakoztató ipart (zene) támogatják, illetve annak szereplőivel közösen dolgoznak. Köszi Ben!

A klipp a Youtube -n

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt