Ben-G megmutatta!

Ben-g és a Nokia
magyarzene

magyarzene

A neves multi reklámügynökségek régóta nem tudnak mit kezdeni az Internettel mint médiával. A berögzött intelligens mosópor és a tájékoztató PR jellegű megjelenéseket itt nem lehet rátukmálni a fogyasztókra. Egyértelműen szórakoztatni kell és a közösség részévé kell válni.  Ehhez új felfogás és új arcok szükségesek. Természetesen vannak az Internetet is profin használó ügynökségek (Pl.: Sanoma).

Íme egy magyar rapper megmutatta hogyan is kell reklámozni az Interneten. Ő Ben-G a Nokia komáromi telephelyének belső kommunikációs munkatársa. Ben-G kis költségvetésű klippje, mely a Nokia 920 -ast “reklámozza” egyértelmű siker.

Bárki bátran hasonlítsa össze az Inferno Média által készített sablonos reklám klippeket Ben-G -ével.

ben-g

Ben-G erősítette meg azt az álláspontot miszerint a multicégek igenis jól járnak ha a szórakoztató ipart (zene) támogatják, illetve annak szereplőivel közösen dolgoznak. Köszi Ben!

A klipp a Youtube -n

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.