magyarzene

magyarzene

A mindennapokban átélhető, szép pillanatokról és a szeretet mindenen átsegítő erejéről szól Auguszt Bárió új dala!

Nézd meg a klipet ITT !

– Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció… Újrakezdeni minden nap, rászolgálni, amit Isten ad, és csak a szeretet vihet tovább. A mai világban mindenki szenzációt keres, provokál, azonban én és ez a dal ezzel nem szolgálhatunk. Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció, ez egy csendes dal, és hiszem, hogy életünk nagy pillanatai olykor csendben történnek meg – mondja Bárió.

A kilencvenes években méltán híres egykori fiúcsapat, az AD stúdió énekes-zeneszerzője új számában ismét maga írta a szöveget. A dal lírikus szövege, hangulata az élet szépségének megélésére és a szeretet erejében való hitre buzdít.

– Egyszerűen kifolyt belőlem a refrén, így kompletten. Mintha valami – ez talán képzavar, de mégis –- láthatatlan hang diktálta volna. Végleges formáját a nyáron nyerte el, és én végig biztos voltam benne, hogy ez egy fontos dal lesz, nemcsak nekem. Sok rajongóm számára a dal a régi ad studios slágereket idézi, sok új rajongónak pedig egy igazi 2021-es trendi felvétel, amit jól esik hallgatni – meséli Bárió.

A videóklipet csodálatos helyszínen, a Kaposvár melletti Deseda tavon és környékén forgatták.

A videóban az énekes mellett a kaposvári Roxszínház tehetséges, fiatal táncosai szerepelnek, akiket jó nézni, ahogy egyszerűen csak önmagukat adva, nevetgélve beszélgetnek, és fürdőznek a tóban, majd a történet szerint, elindulnak egy csodás hang irányába egymás kezét fogva…

Újra hallat magáról a legendás magyar fiúcsapat, az AD Stúdió frontembere. Az AD Studio a 90-es évek egyik meghatározó zenekara volt, az együttes tagjai (Auguszt Bárió, Goodwill György, Földes Jimmy) már a nyolcvanas évek végén ismerték egymást.

Menedzserük Vida Viktor volt, aki jó érzékkel fogta meg a zenekar tehetségében rejlő lehetőségeket, valamint ismertette össze őket későbbi mentorukkal és művészeti vezetőjükkel, Szikora Róberttel.

Magyarország első olyan fiúcsapata volt a zenekar, amely a színpadon először, zenélt, énekelt és táncolt, utat törve ezzel, a kilencvenes évek későbbi, már producerek által kreált, profit-orientált fiúzenekar-formációi előtt, sőt mintha már előre ki is gúnyolva azokat vagy akár önmagukat.

Alapítása 1986-ban történt, de kisebb-nagyobb szünetekkel egészen a mai napig jelentkezik új felvételekkel.

Ez a dal az énekes-zeneszerző készülő, Bárió 55 című új albumának előfutára, amely várhatóan jövőre jelenik meg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt