Keresés
Close this search box.

Dobost kergetett a The Wallkids

The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
Nem várt bonyodalmak adódtak a legújabb klipjük forgatásán!

Nem várt bonyodalmak adódtak a legújabb klipjük forgatásán!

Az egri punk-rock srácok leforgatták legújabb klipjüket a Hiába futsz! című dalukhoz.

A The Wallkids zenekar ismét Szabo Normannal forgatott, hiszen a tavalyi, Az élet szabadon című kisfilmjük igen jól sikerült, és a közönség is lelkesen fogadta. Az új storyboard szerint a srácok klipet forgatnának az új dalukra, de nincsen dobosuk, a rendező viszont úgy döntött, ha törik, ha szakad, forgatni kell.

És ha ennyi bonyodaom még nem lenne elég, a balek asszisztens, csak a feszültséget kelti a felvétel közben a kétbalkezességével, még Jason 2.0-ás változatát is betuszkolja, hátha jó lesz dobosnak.

De nem menekül a sorsa elől, ugyanis a fiúk jobb ötlet híján az asszintens srácot ültetik be a dob mögé, akiről kiderül, hogy profin üti a bőröket. Az utolsó harmadra összeáll a zenekar, és rutinosan pózolnak a kamerák előtt.

A The Wallkids csapata, ha nem poénos történeteket forgat, akkor a próbateremben gyakorolnak, és írják az új dalokat. A következő nagylemez munkálatait nem sietik el, egyszerű, de jól összerakot számokat szeretnének írni. 

Visszatérnek a 90-es évek végén létezett, vidám, lendületes, három akkordos pop-punk dalok hangulatához. Most, hogy a Junkies visszatérése immáron véglegesen nem fog megtörténni, ezért szint ők az egyetlenek, akik a kommersz punk zászlaját viszik tovább…

Addig is kedvcsinálónak fogadjátok szeretettel az új klipjüket!

A Nádasi István, azaz Gibbon vezette The Wallkids 2016-ban alakult, a 11 számot tartalmazó első nagylemezük, az Erről ennyit! pedig három évvel a megalakulás után, 2019-ben jelent meg. Stílusuk a Green Day és a Blink-182 vonalát követi, azaz könnyed, dallamos punk-rock.

Jelenleg negyedik dobosukat fogyasztják – aki ezek szerint kiváló asszisztencia is –, amúgy az eredeti tagok állnak a színpadon.

Vélhetően ők az egyetlenek a mai magyar zenei szcénában, akik nem félnek komolytalanul megjelenni a klipeken sem! De így üde színfoltjai a magyar rockszcénának, remeélhetőleg még sokáig így lesz, és az tizedik nagylemezükről is írhatunk a magyar zene.eu-n!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.