Keresés
Close this search box.

Azahriah és Desh, az egyenlő újabb slágerrel

Desh Azahriah slágercunami függőség mind1
Nem ér véget a közös fless Desh-el, Azahriah tovább tolja a slágerbiciklit!

Mindegy, hogy milyen, a függőség mindig rossz!

A „RÉT” sikerdal szerzői és előadói egy újabb számmal jelentkeztek. A „Mind1” Azahriah második idei megjelenése, az üde “aight” után. A dal a függőség formáiról szól – fogyasszátok óvatosan!

– Desh-sel a “RÉT” vonalát vittük tovább, de hozzáadtunk valami pluszt. A „Mind1” a függőség fogalmát járja körül, legyen szó drogról, alkoholról vagy egy toxikus kapcsolatról.” – foglalta össze Azahriah az új dal üzenetét.

– Sok szerelmes dal létezik, de a „Mind1” úgy szól a szerelemről, mint egy mérgező, romboló tényezőről, amely káros hatással van az ember fizikai és mentális világára. Azt az érzést dolgoztuk fel, amikor nem tudsz működni, létezni egy bizonyos ember / drog nélkül – tette hozzá az énekes.

A számhoz egy látványos videóklip is társult. – Ez az egyik legkomolyabb munkánk eddig, büszkék is vagyunk rá! A megjelent két dal még csak a kezdet, az előadó lázasan készül a következő megjelenéseire. – Lesz még egy featünk Desh-sel a nyáron, illetve június végén érkezik a nagylemezem! Sűrű pár hét vár rám, de minden percét élvezem!

Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ’self made’ sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

A YouTuber gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá – több százezres stream-eket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on.

Az énekes 2020-ban adta ki debütáló lemezét – az „I’m worse” című albumon nyolc saját szerzemény debütált, köztük a „Fufuflex” című sláger. A következő lemez előfutára a „RÉT” című dal, amely az énekestől szokatlan módon magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

 Azahriah 2021-et a „4K LOVE” című dallal indította, amely egy se veled, se nélküled kapcsolat kihívásairól szól. Az énekes következő „aight” száma egy üde, tavaszi dal lett, amely a készülő nagylemez második előfutára.

Nem ér véget még a 4KLOVE által beindított slágercunami!

 

Ütős A38-as feszt lesz!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt