Keresés
Close this search box.

Kárpótolni fogja rajongóit a Bikini

Bikini
Az együttes közleményben tudatta, hogy mindenki, aki jegyet váltott a félbeszakadt eseményre, hozzá fog jutni a teljes adáshoz.

Közösségi oldalán adta hírül a zenekar, hogy megszakadt online koncertjét teljes egészében elérhetővé teszi rajongói számára.

Múlt szombaton „Egy este a Bikinivel” online eseményre várták a közönséget hivatalos Facebook oldalukon. Elindult a közvetítés, azonban 26 perc után a Facebook leállította. Mivel a zenészek is észlelték a kapcsolat megszűnését, átmentek a Youtube-ra, ahová rajongóik is követték őket. A Facebook szerzői jogokra hivatkozva szakította meg az online koncertet.

Az együttes közleményben tudatta, hogy mindenki, aki jegyet váltott az eseményre, hozzá fog jutni a teljes adáshoz. Ennek technikai kivitelezésén jelenleg dolgoznak, a részletekről pedig minden érintettet tájékoztatnak majd. A zenekar a Facebook nevében is elnézést kért a rajongóktól a kellemetlenség miatt, és megígérte, hogy gyorsan orvosolni fogják a dolgot, mivel a váratlanul fellépő probléma miatt, ők sem tudták azt nyújtani közönségüknek, amit szerettek volna.

Bikini Magyar zene.eu zene magyar

Nehéz a dolga a katonának, Adj helyet magad mellett, Ki visz majd haza, Megüssem vagy ne üssem, Ha volna még időm, Legyek jó, Fagyi, Közeli helyeken… és még sorolhatnánk az EMeRTon-díjas csapat nagy slágereit. Az 1982-ben indult formáció alapítói közül mostanra csak Németh Alajos basszusgitáros maradt tag. Első lemezüket Nagy Feró (énekes), Németh Gábor (dobos), Vedres József és Szűcs Antal Gábor (gitárosok) közreműködésével adták ki. 1985-ben Nagy Feró távozott a zenekarból, helyét D. Nagy Lajos vette át. Kilenc stúdióalbum és rengeteg sikeres koncert után 1992-ben a Bikini megszűnt, azonban 1997-ben ismét összeállt.

Több tagcserét követően 2013-tól D. Nagy Lajos (ének), Németh Alajos (basszusgitár), Lukács Péter (gitár), Mihalik Viktor (dob) és Makovics Dénes (szaxofon, fuvola) alkotja az együttest. Az évek során a Bikini hangzása, stílusa sokat változott; zenéje letisztult, népszerűsége folyamatosan nőtt. A kezdeti punk-rock bandából, mára az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekarrá vált.

Hírek | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt