Keresés
Close this search box.

Hazai előadók koncertfelvételei csendülnek fel a Sláger TV-n

Sláger TV
Koncertfelvételek sugárzásával bővíti programkínálatát.
Sláger TV
Sláger TV

A csatorna már korábban is tett lépéseket annak érdekében, hogy a járványügyi helyzet miatt nehéz helyzetbe került hazai előadókat segítse, ezért március végétől szinte kizárólag magyar előadók klipjeit adja a Sláger TV. Most koncertfelvételek sugárzásával bővíti programkínálatát a csatorna.

A kialakult járványügyi helyzet miatt számos zenész és énekes kényszerült – egy időre – búcsút inteni a színpadnak és vonult önkéntes otthoni karanténba, a járvány csillapodásáig. Fellépések, koncertek, rendezvények hiányában a legtöbb előadó jelenleg munka nélkül várja azt, hogy a helyzet javuljon és minden visszatérjen a korábbi kerékvágásba. A Sláger TV vezetősége ezért korábban úgy döntött, hogy kizárólag magyar előadók zenéit, klipjeit játssza, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került zenei élet képviselőit. A csatorna most tovább szélesíti programkínálatát, így már nemcsak a magyar előadók klipjeit láthatják a nézők, de koncertfelvételeket is. „Mindent megteszünk azért, hogy a rendelkezésre álló eszközeinkkel segítsük a nehéz helyzetbe került hazai előadókat, énekeseket, zenészeket. A magyar dalok és klipek sugárzásán túl április 22-től heti rendszerességgel egy-egy hazai előadó teljes koncertfelvételét is adásba tesszük. Először az Omega 1999-es koncertjét láthatják a nézők, melyet a Zanzibár 10 éves jubileumi felvétele követ majd. Továbbá a Magna Cum Laude ’Belső égés’ koncertfelvételére is számíthatnak a nézők. A koncertfelvételek palettáját folyamatosan bővítjük, ezzel is szeretnénk hozzájárulni a hazai zenei élet támogatásához ebben az időszakban. Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet ellenére ezek a felvételek kellemes kikapcsolódást biztosítanak majd a nézőknek. Ahogy abban is, hogy mihamarabb javul a járványügyi helyzet és ezzel párhuzamosan a hazai zenei élet is visszarázódhat a korábbi kerékvágásba” – közölte a csatorna.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt